Sunnuntaina lähdettiin iltapäivästä Tampereelle kisaamaan. Eipä olla Takkujen kisoissa oltu hetkeen kun laatikosta löytyi lahjakortit vuodelta 2011 ja 2013 :D 3-luokka oli vasta iltapäivällä joten saatiin rauhassa oleskella sunnuntai aamu kotona. Teki ihan hyvää 6 päivän työputken jälkeen nukkua vähän pidempään.

Olin laskenut, että saavutaan kisapaikalle n. 45 minuuttia ennen luokan alkamista. Hyvissä ajoin oltiin paikalla ja saatiin vielä auto varjoon. Aikataulut vaan oli reilusti edellä. Kentän ohi ajessa katselin, että minit oli jo radalla. Kovaa vauhtia tyttöjen kanssa ilmoittautumaan ja siitä lämmittelylenkille joka tehtiin sitten tukkaputkalla 15 minuuttia. Rataantutustuminen oli tietenkin aloitettu kun pääsin takaisin kentälle. Oli aika erikoinen olo kun ei ollut yhtään nähnyt rataa ja suoraan radalle tutustumaan. Kenttä tuntui tosi lämpimältä, tuntui että sinne sulaisi.

k%C3%A4nny10%20132.jpg

Jalosen Kari oli 3-luokkien tuomari ja olen aina pitänyt hänen radoistaan. Agirata oli haastava ja vaati koiralta itsenäistä esteosaamista ja ohjaajan tuli myös liikkua radalla sekä rytmittää oikein. Selkeä kuva tuli radasta, mutta olisi pitänyt saada hetken aikaa sisäistää rata. Fyra starttasi heti luokan alkupäässä ja mulla oli kova kiire vaihtaa kengät sekä katsoa palkka valmiiksi. Fyra oli autosta otattaessa aivan pähkinöinä. Sen korvat sojotti sinne sun tänne ja silmät pyöri päässä kuin hedelmäpeli. Oltaisiin hieman tarvittu aikaa kierrosten laskemiseen. Fyran kanssa kosahti jo este numero 2. Fyra meni hypyn takaa. En ilmeisesti antanut tarpeeksi tilaa sille. Loppurata meni kyllä hyvin ja Fyra kulki tosi hyvin :) Loppu vaiheessa kyllä sekosin radasta ja lähdin pois kun tein väärälle esteelle valssin :D Aikamoista hönötystä -jälleen- Cincon kanssa mentiin sitten aika rennosti, alussa annoin enemmän tilaa ja hyvin se luki putki-puomi erottelun. Muutama yhteentörmäys meinasi tulla kun olin aavistuksen myöhässä :P Saatiin kuitenkin radalta taisteltua nolla, mahtavaa! Lopputuloksissa Cinco sijoittui sijalle 2./29. Häviten koikkeri Ellalle -0,73s ja saatiin toinen A-SERT!. etenemä hyvä 4,41 m/s. Nyt voidaan sitten rauhassa odotella että aika menee umpeen loppu vuodesta :)

k%C3%A4nny10%20134.jpg

Jäähdyttelylenkki saatiin tehdä hieman rauhallisemmin. Seuraavaa rataa joka oli hyppyrata saatiin odottaa muutama tunti. Mikäs kauniita sunnuntaita viettäessä lämipimässä ilmassa ulkosalla. Monta tuttua tuli nähtyä ja vaihdeltua kuulumisia. Mukavaa välillä kun järjestys on ns. vanhanaikainen niin ehtii hieman rupattelemaankin eikä ole koko aikaa menossa tukkaputkella johonkin suuntaan.

k%C3%A4nny10%20135.jpg

Hyppyrata oli mielenkiintoinen. Siinä sai viilettää ja luottaa koiraansa sekä jälleen rytmittää oikein. Muutaman saksalaisen ja päällejuoksun sai radalle myös änkeä. Fyra meni jälleen mun tytöistä ensimmäisenä. Mulla oli aika selvä suunnitelma radalle ja tiesin, että Fyra tulisi radalla onnistumaan jos vaan ei ole "tuhma" enkä minä törttöile. Fyra oli jo autosta otattaessa huomattavasi kuuliaisempi kuin päivän ensimmäisellä radalla. Korvat eivät sojottaneet ihan joka ilman suuntaan :D Fyran kanssa oli kyllä niin kiva mennä <3 Se mennä vipelsi minkä tappijaloiltaan pääsi ja minä yritin parhaani mukaan ohjata. Muutamaan kohtaan tuli kiire jopa Fyran kanssa. Radalta kuitenkin saatiin hyvä nolla :) Cincoa odotin hieman kauhulla sillä jos Fyran kanssa oli myöhässä niin Cincon kanssa se tiesi vielä enemmän perässä pysymistä. Rataprofiili ei muutenkaan välttämättä ollut ihan Cincolle paras. Cincon kanssa sitten vipellettiin kuin viimeistä päivää. Olin aikalailla myöhässä -lähes kokoajan- Palautetta sain useammassa kohdassa suullisesti (Cinco haukkuu kun ei tiedä mitä seuraavaksi). Pari läheltä piti tilannetta, mutta taisteltiin kuitenkin radalta nolla! Voi Cimo-Petteri, tuplanolla!.

Palkintojenjaossa jaettiin ensin agilityradan palkinnot ja sen jälkeen hyppyradan. En ollut katsonut ollenkaan tuloksia joten oli pienoinen yllätys, että Cinco voitti ja Fyra oli toinen! Kaksoisvoitto meille <3 Kolmas tänä vuonna, huhhuh!. Leijun pilvissä, hetkellisesti :))) Molempien etenemä oli hyvä. Cinco 4,63 m/s ja Fyra 4,44 m/s.

k%C3%A4nny10%20137.jpg

k%C3%A4nny10%20146.jpgk%C3%A4nny10%20139.jpg

Lempäälä 09.08.2015 Cinco TUPLAnolla! Agility: 0 (-8,14) sij. 2./29. A-SERT ja HR: 0 (-7,02) sij. 1./27. Fyra HR: 0 (-5,69) sij. 2./27. Cincolle ja Fyralle KAKSOISVOITTO!