Tiistaina käytiin Turussa aksailemassa. Cinco pääsi ensimmäistä syksyn agivalmennukseen Elinalle. Tehtiin paljon poispäinkäännöksiä, mitkä eivät välttämättä ole se mun vahvuus. Cimppa vipelsi räkä poskella ja meillä oli tosi hauskaa. Tuo pohja on kyllä käsittämättömän hyvä juosta. Tuntuu, että saa uudet jalat kun siellä kirmailee. Cincon treenien jälkeen mentiin Fyran kanssa Jaakolle. Olipa hauskaa kun edelliset Jaakko-treenit on ollut vuosi sitten. Mentin katsomaan miten pahasti me ollaan menty pölyyn, mutta lopputulos oli että ei olla :) Päästiin rata läpi siihen asti mihin tutustuttiin. Fyra oli ihan tohkeissaan siililelunsa kanssa. Aksa on kyllä niin kivaa!

k%C3%A4nny11%20018.jpg

Cimolla tuli hiki!

Torstaina pesin Lucaksen kun pienellä miehellä oli jälleen vatsavaivoja :( Haisi niin pahalle, että sen olisi melkein voinut jättää ulkoruokintaan. Kaksi yötä se valvotti läähättämisellä, meni kuitenkin loppujen lopuksi paastolla ohitse. Lucaksella alkaa olemaan näitä vatsavaivoja nyt 2-3 kertaa vuodessa ja tulevat aika rajusti. Nyt syödään kanariisipuuroa, katsotaan milloin päästään takaisin normaaliin pipanaan.

Perjantaina käytiin jälleen Turussa. Käytiin Tsaun epiksissä Fyran ja Cincon kanssa palkkaamassa kontakteja. Otettiin kerran kilpailevien rata. Fyran kanssa palkkasin kepit ja puomin. Cincon kanssa A:n sekä puomin. Oli kyllä kiva ja virtaviivainen rata!. Ulkona oli kyllä sellainen tuuli että hyvä ettei lentoon lähdetty :O