Tiistaina oli vuorossa pitkästä aikaan Turku aksaa. Siitäkin tietää syksyn saapuvan. Tällä kertaa ainoastaan Fyralla oli treenit ja Cinco pääsi maskotiksi mukaan. Cinco itse ei kovin iloinen ollut tuosta maskottiroolista, mutta koska hän on iloinen aina mistä tahansa niin tyytyi kohtaloonsa ;) Fyra pääsi pitkästä aikaan treenaamaan Janitalle. Edellisestä kerrasta on kaksi vuotta. Olipa se jännittää, olin aika hermostunut jo ennen treenejä. Tutustumisessa tuntui ettei olla aksaa edes koskaan tehty :D No kohtalaisesti me vedettiin kisanomainen 24 estettä. Tosin hylsy sieltä tuli kun Fyra pääsi ohittamaan yhden hypyn ihan loppu päässä. Ajoitukset oli osittain hyviä ja osittain totaali myöhässä. Alussa oli niitä kökkö kohtia heti neljä perään jotka veivät paljon aikaa, Janitan mukaan mun varmistelut vie 3-4s joka on varmasti ihan totta.

Kaikkien kisatreenin jälkeen tehtiin sitten uudelleen osissa rataa. Alkuun kokeilin japanilaista, jota olen loppu peleissä aika huono käyttämään. Sen kun sai tehtyä niin onnistui seuraava vastakäännös huomattavasti nopeammin ja oikeaan paikkaan kun edellisellä kerralla. Kepit saatiin hienosti leijeröityä ja sen jälkeiselle hypylle ihan puolivalssi. Kokeiltiin meille uutta Kabai-sokkaria joka toimi itseasiassa tosi hyvin :) Oli kyllä kivat treenit ja täytyy sanoa että Purinan pohja on kyllä aivan mahtava! :) Nyt kotiläksyksi saatiin koiran silmiin katsominen. Juuri kun olen oppinut katsomaan edes missä se koira on pitäisi vielä erikseen katsoa silmiin. Hyvä vinkki kyllä ja toimi!

k%C3%A4nny11%20005.jpg

Keskiviikkona ajeltiin aamusta Fyran ja Cincon kanssa Halikkoon Leena Piiran käsittelyyn. Fyralla oli lantiojumissa minkä vuoksi lihaksisto oli aavistuksen toispuoleinen. Saatiin kuitenkin käsittelyllä auki. Cincolla oli myös Ruotsin kirmailun jälkeen ylimenoalue jumissa, mutta hyvin se aukesi. Molemmille paljon ravia sekä BOT-takin päällä.

k%C3%A4nny11%20007.jpg

Cinco

k%C3%A4nny11%20008.jpg

Fyra käsittelyn jälkeen. Maisteri ei todellakaan halua että mikään herne on hänen patjojensa alla. Joten hän nukkuu muutaman takin päällä... Itse asettuu niiden päälle kerällä. Ei mitenkään tarkka :D

Torstaina käytiin hieman rallattelemassa kentällä nuorison kanssa. Molemmat teki VOI-luokan rataa, joka oli aika haasteellinen kun oltiin se itse rakennettu. Kumma ei ollut yhtään ALO-luokan kylttiä :D Cinco meni radan yllättävän hyvin, vaikka ei edelleenkään osaa seurata kummallakaan puolella. Ehkä sen takia se menikin hyvin. Jotain asennenvaihtoja ja peruutuksia täytyy vielä treenata, mutta ei se VOI-luokka senkään kanssa ihan mahdottomuus ole. Fyra oli taas niin pähkinöinä, että se keuli. Silmät pyöri päässä kuin hedelmäpeli. Peruuttaminen meni vähän vinoon, mutta nyt ei enään istu perusasentoon. Keksin siihen hyvän jalanpainon siirtämisen mikä estää sen. Pitää nyt miettiä luopuuko käsimerkistä kokonaan, laittaako se peruuttamaan vinoon?. Muuten oli kyllä ihan sujuvaa menoa.