k%C3%A4nny11%20015.jpg

Sunnuntaina kisattiin varmaan vuoden tärkeimmät kilpailut. Kyseessä oli FPUKOn seuranmestaruudet. Kilpailut käytiin kolmella osakilpailulla ja sunnuntaina oli vuorossa se viimeinen osakilpailu. Tottakai oltiin mukana taistossa koko jengillä eli neljän koiran voimin. Lisäksi sain eläkeläisiin myös Gillan bortsu Zinnin ohjattavaksi.

k%C3%A4nny11%20010.jpg

k%C3%A4nny11%20009.jpg

Veteraanit <3

Kilpailut aloitettiin eläkeläisluokilla missä olin sitten kolmen koiran voimin. Lucas ja Duo teki radan ilman rimoja. Lucas ohitti puomin sujuvasti (hyl= 10p) mutta kepit mentiin hienosti peruuttaen :D Duo sen sijaan kävi niin kuumana että se ei oikein meinannut irrota mihinkään vaan haukkua läyskytti koko ajan. Taisi se karata väärään päähän putkeenkin?. No tulokseksi kaksi kieltoa kepeiltä ja aidalta ja se putken väärän pää eli yhteensä 20vp. Zinnin kanssa ei oltu koskaan tehty mitään yhdessä, mitä nyt otin sen yhdessä käveleen ennen rataa. Voi jummi se oli intoa täynnä. Haukkua päyskytti koko lämppärin ja kiskoi kentälle kun veturi. Hienosti se kyllä meni kun ei mulla tuota maksi kokemusta kovin paljoa ole. Tuntui että sen askel oli niin pitkä että kun olin puomin ylösmenolla se oli ja alasmenolla :D Saatiin radalta 5 kun pyörähti yhdellä putken suulla ympäri. Sillä sijoituttiin luokan kolmanneksi :)

k%C3%A4nny11%20012.jpg

Zinni (FI AVA & FI H-AVA Rosmarinus Gin Special)

Kisaavien rata oli myös kiva juoksurata. Rennosti mentiin molempien kanssa. Fyra teki varman nollaradan ja kerrytti kokonaispiste tiliään mukavasti. Cinco yllätti tekemällä myös hyvän nollan jolla se lopulta voitti medien radan ja Fyran ollessa toinen. Itseasiassa saatiin kolmoisvoitto ländereille ja hönöteamille kun Loten Eva oli kolmas :) Hyvä me o-o Kokonaistuloksissa Fyra (8+5+7) voitti medien mestaruuden toistamiseen. Ensi vuonna Fyra voikin olla veteraanisarjassa ikänsä puolesta, hui kauhistus! :O

k%C3%A4nny11%20016.jpg

Koko tiimi ja Fyran sekä Cincon keräämät karkit :D