Sen tietää siitä, että keskiviikkona oli viimeiset ulkopuolisen kouluttajan treenit kentällä. Mukavasti alkoi ennen meidän ryhmää satamaan ja sitä sitten riitti koko treenien sekä illan ajan. Pieni asennevamma oli vaikka varusteet oli kyllä kunnossa. No onneksi näitä sadeilmoja ei koulutuksiin ole enempää mahtunut. Hyvin helposti sitä sadeilmalla jättää treenit tekemättä, vaikka kisoissakin saattaa välillä sataa.

markasimo2.jpg

Anette kyllä sai murrettua meidän huonon asenteen hyvin :) Tehtiin käsky erottelua ja ohjaustreeniä. Tein ensimmäisen setin Cincon kanssa ja saatiin hyviä toistoja. Kierrokset nousi, mutta koira pysyi koko ajan kuitenkin kartalla ja mukana. Ei keittänyt ihan niin pahasti yli. Fyra teki toisessa setissä samaa treeniä ja sen jälkeen vielä ohjaustreeniä. Tämä treeni pitää kokeilla myös Cincolle. Irtoamista ensin putkeen ja sen jälkeen haltuun ottoa. Molempia tulisi palkata yhtä paljon. Täytyy sanoa, että lähemmäs neljä tuntia vesisateessa teki tehtävänsä. Olin kotiin päästyä hieman väsynyt ja märkä :P

markafyra.jpg

Torstaina Fyra kävi Sannalla hieronnassa ekaa kertaa. Mun mielestä se on ollut vähän jäykkä. Edellinen fyssari oli heinäkuun alussa ja sen jälkeen kisattiin siellä märällä nurmella Ruotsissa. Jumissa sen alaselkä sitten oli, kiltisti antoi käsitellä vaikka kipeetä varmaan teki. Saatiin kehuja hyvästä käytöksestä. Alaselän jumi ei ole tyypillinen jumikohta vaan Fyralla se on vähän alempana. Ilmeisesti juuri se kohta mikä pikku pentuna sattui kun yritti hypätä sänkyyn. Samaten niska oli myös jumissa. Hyvin saatiin kuitenkin koira auki ja muutama päivä laitetaan lämmintä kaurapussia selän päälle iltaisin. Sanna on kyllä hyvä hieromaan, suosittelen :)

Ikuisuusprojekti  tytöt siistiin turkkiin saatiin aloittettua vapaapäivillä ke-to. Nyt on sitten Fyra ja Cinco puoliksi nakuja tai sametti silakoita :D Vielä kun loput karvat saisi siistittyä niiltä pois. Helpoin tapaus Duo jätettiin tietoisesti viimeiseksi. Sillä ei turkin siistiminen vie kun muutaman hassun minuutin. Tyttöjen jälkeen siirrytään sitten Lucaksen kimppuun. Siinä riittää tovi ellei toinen.