Viikonloppu oli kiireistä aikaa. Lauantaina ensin töitä ja sieltä suoraan iltapäivällä Renkoon rallykokeisiin Fyran kanssa voittaja-luokkaan. Meillä oli pieni pakkorako tuloksen osalta kun ländereiden SM-rallyjoukkueessa oli tarve vielä toiselle ylemmän luokan koiralle. Tosin Fyran velipoika Gromit kisaa niin hienosti Mes-luokassa että meidän tuskinpa olisi tarvinnut täyte koiraksi mennä kun yksi tulos ylemmistä luokista riittää joukkueessa.

renko2.jpg

Maskotit ja kisaaja keskellä <3

renko1.jpg

Kilpailut oli Rengossa Kennelkerhon majalla. Olipa hienot tilat ja maisemat järven rannalla. Kyllä siellä kelpasi vuoroa odotella. Tuomarina toimi Pia Heikkinen ja VOI-luokan rata oli ihan selvittävissä ellei ohjaaja itse mokailisi suurimmin. Ilma oli polttavan pistä juuri sellainen kun ennen ukkosta. Fyra oli heti luokan ensimmäisenä koirana kun oli ainoa alle 50cm koira. Päästiin lähtöön niin alkoi ukkostamaan ja salamoimaan. Minä tunnetusti pelkään. Jotenkin se rata kahlattiin läpi, vaikka minä mokailin ainakin kerran ellen kahdesti... Fyra kuumeni ja alkoi pomppimaan. Peruutus oli viimeinen tehtävä kyltti ja se epäonnistui. Ekalla kerrralla Fyra ehti istahtamaan jo kun pysähdyin. Uusinta meni aikalailla sivuun. Käytösruudun aikana (2 min) taivas repesi ja alkoi satamaan. Siinä me sitten seistä pönötettiin ukkosessa sateessa. Meidän käytösruudun aikana oli radalla aussi joka painestui ukkosesta :( Se joutui keskeyttämään kokeen ja meidän käytösruudun jälkeen pidettiin 10 min tauko. Muut koirat saivat sitten mennä hyvässä ilmassa kokeen :P No tuli samalla testattua ukkosen kestävyys ja se oli koiralla hyvä. Ohjaajalla hieman heikompi... Olin aivan varma ettei me saatu mun sekoilujen vuoksi tulosta. Ylläri oli iso kun Virpi toivotti meidät tervetulleeksi joukkueeseen. Saatiin siis hyväksytty tulos ja 10 koira luokassa sijoituttiin sijalle 3. Hyvä Fyra <3 Minä sain suklaata, Iittalan Kastehelmi kynttilän ja Fyra sai kovan pallon :D Hyvin jakautui palkinnot ;) Illalla käytiin vielä tekemässä hönöteamin kanssa hyppyjumppaa kentällä. Nipan kunniaksi syötiin vähäsen aakkosia :)

renko5.jpg

Renko 29.08.2015 Fyra VOI hyväksytty tulos sij. 3./10.

Sunnuntaina lähdettiin tyttöjen kanssa Ylöjärvelle kisaamaan tarjolla oli kolme kilpailua, mutta ilmoittauduttiin vaan kahteen starttiin. Hieman mietin ilmoamista kun edellisenä viikonloppuna oli Piirin kisat. En vaan tykkää kisata liian tiuhaan peräkkäisinä viikonloppuna. Meillä oli vielä hyvin kun Cinco oli vuosi sitten heinäkuussa saanut Ylökkin kisoihin 30€ lahjakortteja joten ei tarvinnut maksaa kuin 18€ kahdesta startista. Suorastaan edullista!

ylokk1.jpg

Tuomarina meillä oli Reetta Pirttikoski. En ole hänen radoillaan ollut sitten pitkään aikaan viimeksi Lohjalla vuonna nakkimakkara olisko 2011-2012? Silloin hän oli vielä tuomarinharjoittelija. Ilma Ylöjärvellä oli vaihteleva. Välillä aurinko paistoi ja toisinaan oli pilvistä. Vuorotellen sai lisätä ja vähentää vaatteita. Ukkonenkin jyrähti muutaman kerran, mutta onneksi ei luvattua vesisadetta ei tullut.

ylokk2.jpgylokk3.jpg

Meillä oli ensin vuorossa agilityrata joka oli varsin mukavan jouheva. Kyllä sieltä muutama hankala paikka löytyi, mutta tykkäsin kovin rataprofiilista. Cinco oli mun koirista ekana. Meno oli sellaista tasaisen varmaa kun sitä nollaa niin kovin ajattelin. Se kyllä radalta saatiinkin :) Fyra oli luokan toiseksi viimeinen ja sen kanssa oli sitten jo helppo mennä kun Cincon kanssa oli jo onnistunut. Fyralle myös nolla radalta. Sijoitukset eivät olleet kovin hyvät, mutta molemmille nollat ja samalla myös Fyralle ensi vuoden 2016 SM-nollat kokoon :)

ylokk6.jpg

ylokk4.jpg

Seuraavaa rataa saatiin odotella muutama tunti kun kilpailut käytiin vanhalla tavalla mini-medi-maxi järjestyksessä. Kiva oli seurata pitkästä aikaan rauhassa muitakin koko luokkia kun normaaleissa kisoissa ei tule muita suorituksia edes katsottua. Nyt uskalsin jopa jäähdyttely- ja lämmittelylenkeillä mennä metsään mistä löysin rinkulan mikä menee ympäri. Sehän on koiraihmiselle hyvin tärkeää kun ei tarvitse kävellä edes takaisin ;)

Hyppyrata oli haasteellisempi ja mulla oli ainoastaan tavoitteena tehdä sieltä nolla. Tavalla tai toisella ilman mitään tyylipisteitä. Kankimallia sitten jos ei muu onnistu. Sain radalle sellaiset meille sopivat muuvit katsottua, vaikka ne olikin vähän sellaisia varmisteltuja. Cinco meni ekana ja se kulki kyllä nätisti. Tasaisen varmasti tehtiin nolla niillä riskittömillä vaihtoehdoilla. Fyran kanssa oli jälleen helppo mennä kun Cincon kanssa onnistui. Fyran kanssa tehtiin myös sellainen kanki nolla. Lähdin heti radan jälkeen jäähdytteleen tyttöjä kun ajattelin ettei me sijoituttu niillä varmistelu radoilla. Olin vaan tyytyväinen kun molemmat tytöt sai tuplanollat ja meidän päivän onnistumisprosentti oli huikeat 100%! 4 starttia ja 4 nollaa. Oli aikalailla ylläri kun Cinco kuulutettiin voittajaksi hyppyradalla :O Enpä olisi uskonut sillä radalla, mutta hyvä Cimo <3. Selvästi hyvä päivä!. Kotiin ajeltiin suu messingillä :) Täytyy myös todeta, että palkinnot olivat jälleen hyvät 3x6€ lahjakortteja, kaksi IIttalan Origo-kippoa, luu, koiran herkkuja ja keksiä!.

ylokk5.jpg

Illalla käytiin vielä kentällä nopeasti tekemässä palauttavaa treeniä ja nyt Cinco tarjosi vuorostaan hönöteamille tikkarit ;) Tehokas päivä ja viikonloppu. Maanantaina saikin mennä töihin lepäämään...

ylokk7.jpg

Tytöt kilpailivat Ylöjärvellä yhteensä 4 starttia joista kaikista nollat!. Molemmille tytöille TUPLAnollat :) Cinco kisa B: 0 (-10,10) sij. 5./19. ja kisa C: 0 (-7,68) sij. 1./19. Fyra kisa B: 0 (-8,80) sij. 6./19. ja kisa C: 0 (-5,45) sij. 5./19.