Viime viikonloppuna käytiin Tampereella agikisoissa. Fyra kisasi kaksi kilpailua (agi + hr) ja Cinco ainoastaan agiradan. Molemmilla radoilla tuomarina toimi Johanna Wuthrich. Eipä olla hänen radoilleen osuttu moneen kertaan. Muistelisin, että Fyra on saanut 2-luokan sertin häneltä vuonna 2010 Mikkelissä?. Tai sitten muistan ihan omiani... Sekin voi olla hyvin mahdollista.

Ensin kisattiin agirata. Onnistuin säätämään molempien kanssa jotain aivan loppumetreillä :P Fyra otti kiellon kolme estettä ennen maalia putkelta kun säästin yhden juoksuaskeleen ja perkules se ei lähtenyt lukemaan niin hyvin putkea kun kuvittelin. Tuli mun liikkeen mukana kohti väärää päätä. Cinco sen sijaan :O Joo se oli pähkinöinä ja hieman ylivireinen. Kepeillä (4. este) se huusi ja kiljui. Keinu oli outo ensimmäistä kertaa ikinä. Se juoksi puoleen väliin ja jäi vähän arveleen mikä kapistus tämä on. Johtuiko painavemmasta keinusta tai sitten joku nuoren koiran aivopieru. No tehtiin nollaa siihen asti kunnes päästiin samaiseen putkeen mistä Fyra otti kiellon. Päätiin sanoa A:n jälkeen josta mentiin kahden hypyn kautta putkeen jo hyvissä ajoin putkeen. Joo kyllä irtosi niin että perävalot vilkkui, mutta kentän toiseen laitaan jossa oli putki :O En ymmärrä miten se sinne singahti. Sieltä se juoksi sitten kieli poskella ja otti kaikki esteet matkan varrelta mukaansa. On se Cimo <3

k%C3%A4nny11%20025.jpgk%C3%A4nny11%20024.jpg

k%C3%A4nny11%20027.jpg

Hyppyradalle oli rento mennä kun ei ollut kuin Fyra puikoissa. Rata oli varsin kiva ja jouheva. Tehtiin Fyran kanssa siltä radalta kelvollinen nolla. Aikaerot oli pieniä sijojen 2.-5. välillä. Oltaisiin me se tuplakin voitu ottaa, mutta möhlittiin sen siihen ekan radan putki kieltoon. Himskatti!

k%C3%A4nny11%20029.jpg

k%C3%A4nny11%20028.jpg

Tanjan luona kävi käsittelyssä Fyra ja Duo. Fyralla on se lantio vähän tukkoinen kun aineenvaihdunta ei toimi kunnolla. Se tekee lantion jäykäksi. Muuten Manki oli ihan hyvässä kunnossa. Duo käsiteltiin sen verran mitä pystyttiin, mutta jätettiin selkäranka kokonaan välistä ettei tule kipeäksi. Duolla oli virtsarakossa jumitusta sekä muualla sisäelimissä. Oli kyllä taas paljon pirteämpi käsittelyn jälkeen. Iso kiitos Tanjalle käsittelystä  ja Tiialle hoitojen järjestelyistä!.

k%C3%A4nny11%20020.jpg

k%C3%A4nny11%20021.jpg