k%C3%A4nny12%20017.jpg

Viime maanantaina lähdettiin laina-autolla Sastamalaan Eläinklinikka Viksuun. Cincolle oli varattu luustokuvat: lonkka, kyynär- ja selkäkuvat. Sastamalaan päädyttiin Johannan vinkistä ja pisteenä i:n päälle siellä tehtiin vielä kuvaukset viikon varoajalla. Cimo oli kyllä hyvin tohkeissaan kun pääsi yksin matkaan eikä vielä asemallakaan tajunnut minne oli "päässyt". Reippaana se käveli sisälle ja painokin punnittiin 10,6kg näytti vaaka. Ihan hyvä lukema, vieläkin saa painoa mun puolesta tulla lisää.

k%C3%A4nny12%20019.jpg

k%C3%A4nny12%20020.jpg

Cinco meni kyllä pistoksesta hyvin nopasti ihan väsyksiin ja hieman jännitin joudutaanko bentsoa käyttämään, mutta ei tarvittu. Toinen oli kyllä niin nuppi sekaisin, että se saatiin hyvin kuvattua ja minä istua odottelin aulassa sen aikaa. Kuvat saatiin nopeasti ja ne oli kyllä todella teräviä ja hyviä. Lonkat ja Kyynärät näyttivät hyvältä. Samoin selkä, siellä yksi viimeinen nikama oli hieman lyhyempi kuin muut mutta muuten nätisti rivissä.

Kotimatkalle päästiin tunnin reissun jälkeen ja kotona Cinco oli vielä hieman pökkyrässä. Vasta myöhemmin illalla alkoi jälleen hajut ja linnut kiinnostamaan. Oli siinä muillakin lauman koirilla ihmettelemistä kun porukan villein oli niin koohmeessa koko illan :D

Luusto%20005.jpgLuusto%20002.jpgLuusto%20001.jpgLuusto%20003.jpgLuusto%20004.jpg

Loppu viikosta tuli sitten viralliset lausunnot:

Lonkat A/A, kyynärät 0/0, välimuotoinen lanne-ristinikama LTV0 (normaali) ja selän spondyloosi SP0 (puhdas).

Health results:
Cinco (Krumme Furche Festina Lente)
elbow joint 0/0
hip joint A/A
lumbosacral transitional vertebra LTV0 (normal)
spondylosis SP0 (free)