Viime perjantaina ajeltiin tyttöjen kanssa Turkuun epiksiin ATT:n hallille. Cinco ja Fyra otti kisaavien radan, koska olin paikalla vasta kuuden jälkeen ja välit oli pienet niin Fyra meni mineissä ja Cinco medeissä. Rata oli ihan mukava ja virtaviivainen. Aika kauan vaan saatiin odotella, että kisaamaan päästiin. Huomaa että, näille on tarvetta kun maksi möllejä pelkästään oli ilmoitettu 29 kpl!. Fyran kanssa palkkasin kepit ja puomin. Cinco oli aivan pähkinöinä.  Outoja virheitä sattui kaksi. Se kääntyi mustassa putkessa ympäri ja kiihdyksissä juoksi A:n ohitse. En tiedä kyllä ohjasinko kunnolla?. Cincolla palkkasin keinun ja puomin. Saatiin taas hyvää kisanomaista treeniä.

Lauantaina käytiin pitkästä aikaan Johannan ja poikien kanssa Elonkierrossa. Samalla otettiin kansikuvaa ländereiden vuosikirjaan Cincosta. Saatiin kyllä niin hienoja kuvia!. Oli valinnan vaikeus valita niistä kaikista joku kuva. Kiitos hovikuvaajalle :) Laitan kuvia tänne vielä jotta kaikki saa ihailla :)

k%C3%A4nny12%20016.jpg

Käytiin me hieman luovuttamassa myös ruokaa eläintenviikon kunniaksi paikalliselle löytöeläintalolle. Onneksi kilpailuista ei enään nykyään saa niin paljoa kuivanappulaa palkinnoksi mitä ennen. Siltikin saatiin kiva kasa annettua eteenpäin :)

Illalla käytiin vielä kentällä tekemässä hönöteamin kanssa hyppyjumpat ja kontaktitreenit. Samalla tietenkin huomasin, että olin kadottanut Lucaksen kalliin harjan mikä sillä on ollut pikku pennusta asti. Jäi ilmeisesti sinne pellolle kun harjasin C:n ennen kuvaamista. Onneksi Micky löysi harjan vielä illalla. Ollaan nyt herkkuja velkaa :)

Sunnuntaina lähdettiin Ylöjärvelle Rallytokon SM-kilpailuihin. Aamulla autonpakkausta ja vanhuksien vienti porukoille. Huomasin, että retkituoli oli jäänyt joten lähdin vielä sitä hakemaan kotoa. Eipä sitten kauhean pitkälle ehditty kun ajoin elämäni ensimmäisen kolarin X-risteyksessä :( Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta molemmat autot menivät ilmeisesti lunastukseen. Ainakin omani. Harmitus oli aika suuri. Lanssin kautta sairaalaan päivystykseen odottamaan. Siellä meni useampi tunti. Eipä ollut enään hoppu mihinkään. Nyt olen ensimmäistä kertaa ikinä ilman autoa :O Olen aina omistanut auton jo ennen kun sain virallisesti edes kortin. Katsotaan nyt minkälainen koirakärry hankitaan kun tarkoitus ei ollut vaihtaa mun autoa vaan talouden toinen auto.