Tiistaina ajeltiin tyttöjen kanssa Turkuun aksailemaan. Molemmat pääsi hieman pomppimaan. Cinco aloitti Elinalla. Saatiin kyllä tosi hyviä pätkiä tehtyä ja olin aivan tossut tulessa treenien jälkeen :) Cinco antaa kyllä äänellänsä heti palautteen mikäli ei tiedä minne pitäisi seuraavaksi mennä *wäyh!* Pitäisi aina pysähtyä miettimään miksi se komentaa. Mitä kannattaisi kokeilla toisin ohjauksellisesti?. Hyvä opettaja kun ei kuitenkaan turhaan metelöi.

k%C3%A4nny12%20013.jpg

Maisteri tarkkana!

Fyralla oli sitten Janitan treenit. Hieman myöhästyin tutustumisesta kun olin vielä jäähdyttämässä/lämmittämässä tyttöjä. Olipa sitten kivaa vetää pienellä tutustumisella minuutin kisanomainen rata :D Oli hieman kompassi ja kartta hukassa!. Vedettiin johonkin 24 esteelle random-suorituksella :P Session jälkeen käytiin rata läpi ja tehtiin vielä treenit päälle. Fyran kanssa meni kyllä treenit tosi hyvin. Se osasi alun vaikeat vinohypyt kauko-ohjauksella, vaikka sitä hieman epäilin ensin. Meni todella hyvällä pitkällä laukalla. Pitäisi vaan hyödyntää enemmän näitä. Keppien vedätyksen kesti hyvin ja muutenkin teki hommia 110% Maisteri vaan on niin luotettava panssarivaunu <3 Ilmeisen hyvin meni treenit sillä ensimmäistä kertaa ikinä Janita sanoi hyvä ja taputti selkään. Ehkä me ollaan kehityskelpoisia :)

Torstaina käytiin tekemässä viimeistely treenit Rallyn SM-kisoja varten. Katsoin valmiiksi Voittaja-luokan tuomarin radan josta tehtiin myös Avo-rata. Eka setti molempien kanssa ilman palkkaa ja toinen sitten väli palkalla. Cinco meni yllättävän hyvin. Fyra meinasi langeta houkutuksen lihapulliin. Ei meinannut millään irtaantua namikupista :D Nyt Fyra myös ensimmäistä kertaa haki aika paljon oikealle puolelle?. No toisaalta hyvä merkki. Olen sitä nyt vahvistanut, mutta pitää tehdä myös palkkatreeniä vasemmalle.