Viikonloppu oli mainio. Lauantaina mentiin töiden jälkeen Iiriksen ja poikien kanssa Syrjäharjulle, reipas tunnin lenkki tehtiin kauniissa aurinkoisessa syysilmassa, muutama muukin oli eksynyt samaan paikkaan, mutta hyvin me kaikki mahduttiin lenkkeilemään. Olipa kiva parantaa maailmaa. Alkuillasta kävin vielä nopeasti tekemässä perushyppyjumpat tytöille.

k%C3%A4nny15%20004.jpg

Sunnuntaina lähdettiin aamupäivästä Lietoon kisaamaan. Forssassa oli pilvistä, mutta onneksi otin sadetakin itselle ja koirille mukaan. Olisi kyllä pitänyt ottaa öljymanttelien tilalle myös sadetakit. No onneksi otin sillä Liedossa satoi koko päivän vettä. Pitkä sadetakki suojasi sentään vaatteita, mutta kengät ja sukat oli hetkessä märät.

Olin ilmoittanut Fyran kolmeen starttiin (neljä olisi ollut mahdollista ottaa) tuplanollan toivossa. Fyralta kun puuttui toinen tuplanolla. Cinco pääsi sitten hurvittelemaan ainoastaan hyppyradalle. Pientä taktikointia siis omalta osalta :) Olipa rentoa kisata vain yhden koiran kanssa. Ei ollut kiireen tuntua ollenkaan.

Aluksi mentiin kaksi agilityrataa jossa tuomarina oli Markku Kaukinen. Molemmat radat oli mukavia ja virtaviivaisia. Varsinkin ensimmäinen rata oli hyvin jouheva. Fyra meinasi kahdesti mennä kyllä väärälle esteelle, mutta erityisen tyytyväinen olin loppusuorasta. Lähti todella hienosti irtoamaan hyppy-suora-enkkuputki-rengas-hyppy pätkällä. On kyllä apua kun ollaan niitä irtoamistreenejä tehty hönöteamin kanssa. Tällä radalla kun olisi ollut juoksupuomi olisi saanut aika hyvin vedettää koiraa.Fyralle nolla ja sij. 3./22. Etenemä 4,71 m/s.

k%C3%A4nny15%20001.jpg

 

Toinen rata oli hieman kinkkisempi ja haasteellisempi, mutta varsin mukava sekin. Mulla oli sellainen varma nolla ajatus kun olen Fyran kanssa näitä ratoja onnistunut sähläämään mitä ihmeellisimmissä paikoissa (eli aivan kolmen viimeisen esteen kohdalla). Nyt vaan tehtiin nollaa ja se saatiin :) Eli meidän toinen tuplanolla takataskuun. Etenemä 4,60 m/s ja sij. 5/22. Karsinnoista puuttuisi vielä 0-voitto ja se on Fyran kanssa myös sattumasta ja onnesta kiinni. Yhden kun saa niin toiset tulee perässä. Nämä radat oli sellaisia että meillä ei ole Fyran kanssa mahdollisuutta vedättää niin kovaa. Hieman teknisemmät radat on se meidän juttu. Erityisen tyytyväinen olin tälläkin radalla keppeihin jotka oikeasti tuntuivat nopeammilta. Hönötys on tuottanut tulosta!.

k%C3%A4nny15%20002.jpg

ja välillä kuivattiin vaatteita :P

k%C3%A4nny15%20007.jpgk%C3%A4nny15%20011.jpg

Päivän vikana ratana oli hyppyrata jossa tuomarina oli Johanna Nyberg. Tällä radalla myös Cinco pääsi hieman kaasuttelemaan. Dementikolle vaikea muistettava kun oli paljon hyppyjä jotka olivat vinossa. Linjat eivät myöskään olleet suorat. Hieman epäilin omien jalkojeni nopeutta, mutta Fyran kanssa onnistuin hyvin jokaisessa kohdassa. Päivän teemana, ajattele ja siirry kohti seuraavaa estettä putken aikana. Onnistui enkä ollut niin pihalla putkien jälkeen. Fyra sai hr radalta nollan joten Mankin tuloksena oli TRIPLAnolla kisapäivältä. Hyvä Fyra <3 Cimo-Petteri oli aivan pähkinöinä kun lopultakin pääsi aksaamaan. Alku sujui hyvin, mutta en päässyt tekemään suoran putken jälkeen sokkaria. Tai en uskaltanut kokeilla ettei tule jaloille. Hieman pyöri kulmahypyllä, mutta onnistui kuitenkin. 16. esteellä mulle tuli black-out piti tehdä valssi, mutta en tehnytkään joten mun kartta ja kompanssi meni aivan sekaisin. Cinco ehti hyppäämään hypyn väärästä suunnasta ja mun katosi päästä koko rata niin etten muistanut edes missä maali on :D Cinco sitten kirmaili esteitä senkin edestä. Voi elämä omaa päätä :P

k%C3%A4nny15%20005.jpg

Kotona lähemmäs 8 tunnin reissun jälkeen reissussa kastuneena ja räjähtäneenä. Kovia päiviä, onneksi maanantaina pääsi taas töihin lepäämään :)

k%C3%A4nny15%20009.jpg

25.10.2015  Fyra kilpaili Liedossa TRIPLAnollan! Kisa B: 0 (-10,86) sij. 3./22. Kisa D: 0 (-10,89) sij. 5./22. ja C: 0 (-5,74) sij. 5./21.