Tiistaina ajeltiin tyttöjen kanssa Turkuun treenaamaan. Hieman oli taas kiire aikataulu ja nakit silmällä maanantain silmätarkkireissun jäljiltä. Kumma homma jos ensin vähän väsyttää lähteä, mutta perillä ja treenien jälkeen on aivan täpinöissään.

Cinco vipelsi Elinalla. Ensin tutustuttiin rataan jota ei saatu nähdä etukäteen edes paperilla. Sen jälkeen rata kahlattiin läpi tyylillä tai tavalla. Täytyy sanoa, että Cinco kultainen pieni marakatti osaa kyllä niin hienosti lukea rataa. Pelasti monesti mut korjaamalla ja lukemalla itse rataa kun olin myöhässä. On kuulma hyvän aksakoiran merkki :) Radan jälkeen käytiin linjat ja tekniikat läpi ja sitten mentiin uusiksi. Voi luoja sentään miten helppoa oli mennä kun luotti koiraansa ja linjoihin. Aivan mahtavia pätkiä saatiin ja lopulta koko 24 esteen rata läpi nollana, vaikka jalat hyytyi puolessa välissä. Pitäisi aina enemmän ajatella linjoja mitä pitää ohjata ja mitä ei. Pois tieltä ja luottaa omaan koiraansa kyllä se hoitaa oman tehtävänsä kun kartturi on kärryllä mitä pitää tehdä!

Hikipäällä jäähdytteleen ja Fyraa lämmittämään. Sen jälkeen Fyran kanssa treenattiin Jaakon rataa. Olipa taas hauskaa, saatiin tehtyä ihan hyviä pätkiä. Katseen merkitys kyllä kostautui heti jos lähti vaan viipottamaan. Fyra on kyllä tosi taitava ja luotettava panssari. Sen kanssa on kyllä helppo mennä kun pystyy luottamaan koiraansa. Tosin mun pitäisi aikaisemmin kertoa mitä seuraavaksi sillä Fyralla tulee helposti sivulaukka jos se ei tiedä mitä pitää tehdä seuraavaksi tai on epävarma. Se kysyy monta kertaa jos on epävarma. Silloin pitäisi enemmän tukea koiraa ja kertoa tarpeeksi ajoissa. Fyra kun on kiltti eikä tahdo tehdä virheitä.

k%C3%A4nny15%20023.jpg

Illalla kotona klo 22.30 jälkeen. Reissulle pituutta lähemmäs 6h ja aamulla taas tukka pystyssä töihin :D Mitään en kyllä vaihtaisi!