k%C3%A4nny15%20025.jpg

Lauantaina käytiin pitästä aikaan NoDo:n hallilla kilpailemassa. 3-luokille oli kaksi agilityrataa ja olin ilmoittanut Fyran kahteen starttiin ja Cincon ainoastaan yhteen. Tuomarina oli ensi kesän karsintatuomari Anne Viitanen. Päivän radat tuntuivat radan reunalta hyvin oudoilta, mutta kyllä ne loppupeleissä aika virtaviivaisia oli. Tosin paljon sellaisia juttuja mitä ei ole treenattu pitkään aikaan tai ei ehkä koskaan (?). Juoksukontakteille oli selvästi tehty "källit" molemmilla radoilla.

k%C3%A4nny15%20026.jpg

Fyran kanssa mentiin ensimmäinen rata aika perusvarmalla meiningillä. Tällä radalla suurin ongelma oli radan loppuosassa puomin jälkeen. Muutama hämy hyppy ja koiran piti kääntyä 180astetta puomin alastulolta taaksepäin. Sieltä mentiin hypyn kauttta A:lle joka meni aivan seinään päin. A:lta mutkaputken pimeään päähän kaikista kauimpaan päähän. Moni maksi otti A:n jälkeen pituuden joka oli hämynä. Medeille se tuntui jo olevan sen verran kauempana ettei se tuottanut ongelmia. Fyran kanssa yritettiin mennä mahdollisimman tarkasti ja rennosti. Ratana ihan sellainen perusrata, ei nyt mikään kaikista kaunein eikä kamalin. Tulokseksi saatiin nolla jolla sijoituttiin sijalle 2./16. etenemä 4,19 m/s.

k%C3%A4nny15%20028.jpg

Toiselle radalle mulla oli sitten molemmat tytöt mukana. Tämä rata oli ehkä helpompi kuin edellinen?. Vaikea sanoa, jälleen puomilta 180 asteen käännös samaten A-esteeltä 90 asteen kulma pituudelle ja sieltä taas samanmoinen kulma kepeille. Fyran kanssa mentiin ekana ja se kulki ihan hyvin. Sai vaan elämänsä ekan A:n alastulo virheen :O En kyllä ymmärrä miten se voi olla mahdollista kun panssarivaunu on niin persjalkainen koira, että osuu siihen kontaktille tavalla tai toisella. Noh, hieman se harmitti loppuradan ajan kun heti 5. esteellä näkee virheen tulevan. Cincon kanssa mentiin sitten ihan kivasti alku, mutta kepeille se meni liian kovaa joten se ei taipunut 3. väliin tai sitten tuli mun jyrkästä leikkauksesta ulos?. Siitä vitonen ja toinen vitonen loppuradan putkelta. Jolloin se sitten jo ehti sujahtamaan putken väärään päähän. Tulokseksi hylkäys.

k%C3%A4nny15%20030.jpg

 

Oli kyllä yllätys kun palkintojenjaossa Fyra oli tuloksella 5 sijalla 3. :O Onneksi olin vielä paikalla, muuten olisi palkinnot jääneet saamatta. Harvemmin kuitenkaan virhepisteillä sijoituu 3-luokassa. Kisojen jälkeen käytiin perhelenkillä Aliisan ja Totti-iskän ja Kiri-veljen kanssa. Tutustuttiin samalla Hyvinkään lenkkimaastoihin. Sen jälkeen pientä shoppailua kauppakeskus Willassa ja tiesi taas päivän olevan takana :D

k%C3%A4nny15%20029.jpg

k%C3%A4nny15%20044.jpg

Hyvinkää 14.11.2015 Fyralle kisa A: 0 (-8,85) sij. 2./16. ja Kisa B: 5 (-8,82) sij. 3./17.

k%C3%A4nny15%20033.jpg

Pojat ja Tytöt, huomaa samis takit :D

k%C3%A4nny15%20034.jpg

Sunnuntaina matkattiin hönöteamin kera Saloon aksaamaan Tiina Jaakkolan oppeihin. Mulla oli yksi koirapaikka, mutta jaoin sen tyttöjen kesken puoliksi. Teemana oli mm.  välistävedot, Black Flap, Sokkari. Fyran kanssa meni kyllä treenit tosi hyvin. Sen kanssa välistävedot pystyttiin jopa tekemään persjättöinä osassa kohtaa kun rytmittää niin hyvin mun vauhdin mukaan oman vauhtinsa. Se on helppoa aina välillä :) Cinco oli myös kehityskelpoinen marakatti, mutta ei meinannut millään tulla mun käteen kiinni vaan sujahti aina hypyn vieressä olevaan putkeen. Menin liikaa halailemaan hyppyä (liian lähelle) joten sen vuoksi se meni aina putkeen. Kun jäin hieman kauemmas alkoi onnistumaan :) Hyvät oli treenit ja kiitos hönöteamille seurasta sekä kuljetuksesta!.

k%C3%A4nny15%20035.jpgk%C3%A4nny15%20036.jpg