Viikonloppu oli täynnä ohjelmaa. Lauantaina käytiin kokeilmassa joulukortti kuvausta kun kerrankin sattui lumi tulemaan maahan. Jonkun näköinen räpsäisy saatiin aikaiseksi vielä päivänvalolla. Oli kyllä niin kaunis ilma lenkkeillä kun ei tarvinnut pestä koiria :) Lauantaina alkuillasta käytiin moikkaamassa Tanjaa joka oli tullut käsittelemään koiria Forssaan. Multa käsittelyyn pääsi Fyra ja Cinco.

k%C3%A4nny15%20038.jpg

Cinco

k%C3%A4nny15%20037.jpg

Fyra

Molemmat oli hyvässä kunnossa. Cincosta ei löytynyt mitään :O Vaikka ei edes käsitelty viime kerralla kun Tanja oli Forssassa (2 kuukautta sitten). Selvästi juoksulenkit ja kotijumpat auttavat pitämään rangan suorana. Olin kyllä ihmeissäni kun jopa niskat olivat pysyneet auki. Yleensä ne on hihnassa kiskomisesta jumissa. Fyra oli peruskunnossa eli hormonien vuoksi tahmainen, mutta muuten kunnossa. Selvästi uusi ruoka sopii sille paremmin kuin vanha.

Sunnuntaina lähdettiin aamusta Loimaalle rallytoko kilpailuihin. Tuomarina oli Heikki Palosaari joka vaikutti oikein mukavalta tuomarilta, mutta ylempien luokkien tuomarointi oli tiukkaa. Antoi kovalla kädellä miinuspisteitä. Kaikille kyllä tasapuolisesti, mutta hyvin  helposti esim. pienistä käsiavuista tai hieman pyöreästä käännöksestä.

k%C3%A4nny15%20041.jpg

k%C3%A4nny15%20040.jpg

Rata oli alussa meille haastava. Toisena liikkeenä hyppy ja ennen sitä oli liikkeestä seisominen. Fyra oli hieman liian innokas. Se katseli lähdössä jo hyppyä. Pysähtyi seisomaan mutta hieman kääntyi kun kävelin ympäri. Otettiin uusinta joka onnistui muuten hyvin, mutta pysähdyin koiran viereen :/ Sitä ei saa tehdä joten -13 yhteensä ekasta kyltistä. Hypyn jälkeen oli kontrollivaikeuksia kun heti sen jälkeen oli liikkeestä peruttaminen. Joo ei onnistunut :P Keuli niin kovin ettei tullut yhtään mitään. Siitä myös -10 pistettä en edes viitsinyt uusia. Vasta kylttinumero 9. jälkeen (jonka jouduin myös uusimaan innokkuuden vuoksi) alkoi maisterin keuliminen vähentymään sen verran, että loppurata sujui hyvin. Miinuspisteitä kerättiin sen verran että, ei saatu tulosta.

Käytösruudussa makasi vasemmalla puolella nätisti ja oli muutenkin tohkeissaan. Voittajassa ei kukaan saanut tulosta, mutta tuomari tykkäsi meidän vauhdikkaasta menosta joten oltiin TS eli Tuomarin suosikki :D Harmitteli mun aiheuttamia virheitä. Jospa joskus lukisin ne säännöt :P

k%C3%A4nny15%20043.jpg

Loimaan 22.11.2015 Voittajaluokan Tuomarin Suosikki: Fyra-Maisteri <3