Viime viikolla ollaan taas ehditty hieman harrastamaankin. Tiistaina käytiin Turussa aksailemassa Jaakon ja Elinan silmien alla. Alkaa taas olemaan vuoden viimeisimpiä treenejä. Treenit oli kyllä taas niin kivat. Cinco oli aivan mahtava <3 Elina totesi, että ollaan hienosti löydetty yhteinen sävel ja paukuteltiin rata lopuksi nollana läpi, vaikka mun jalat oli aivan hapoilla. Cincon tekemistä ja moottoria en koskaan jaksa ihailemasta. Saatiin niin hienosti vaikeat putkiansat ohitettua ihan pienillä rytmin muutoksilla. Poispäinkäännökset onnistui ja Cinco irtosi tosi hienosti kun oli tarve. Hyvin herkkä se on ohjaukselle kuten länderit yleensäkin.

Fyran kanssa taiteltiin rata 22 esteelle asti virheettä läpi kunnes sekosin esteissä. Kokeiltiin sitten hieman erilaisia vaihtoehtoja ja täytyy sanoa, että putki-puomi erottelu toimi jopa vaikeammalla puolella mistä ei oikein kukaan ollut sinä päivänä selvinnyt. Maisteri onkin Rotan vuonna syntynyt joten se on viisas eläin :) Jälleen huomiota tulee Fyran kanssa kiinnittää toiminta etäisyyteen mikä Fyralla on aika iso Cincoon verrattuna. Fyra pitää sen 1,5 m väliä muhun ja liikkuu siinä melkein koko ajan sen vuoksi sille riittää pienet suunnan vaihdot ja käännöt koska lukee niin tarkkaan mun kroppaa. Tätä tulisi myös ajoittain huomioida radalla koska Fyra on itsenäinen ja liikkuu mielellään kovempaa musta poispäin eli pitäisi hyödyntää paljon poispänkäännöksiä, syllkäreitä yms. Aina kun mun rintamasuunta on koiraa kohden se hidastaa Fyraa. Oikein hyvä treeni jälleen. Olin aivan täpinöissäni kun ajelin illalla kotiin.

k%C3%A4nny17%20005.jpg

Viikonloppuna käytiin vähän hallilla hönöttämässä. Ilma oli kyllä aivan hirveä, mutta onneksi sai sisällä treenailla. Tehtiin pikkujuttuja. Lauantaina hyppyjumppaa pitkästä aikaan sekä keppejä ja keinua. Sunnuntaina oli vuorossa A-este sekä välistävedot. Välistävetoja hinkattiin kyllä tovi :D Olen edelleen niissä armottoman huono, mutta kesäksi kuntoon eiks niin hönö1?

k%C3%A4nny17%20004.jpg