Tiistaina treenailtiin tällä erää vuoden viimeisen kerran Turussa. Cinco pääsi vipeltämään Elinalla ja Fyra Jaakon treeneissä. Mulle tuli kova kiire lähdössä ja unohdin sitten kunnon aksakengät kotiin. Eipä ollut kovin kiva juosta pitävartisilla Core-Tex kengillä. Meno oli hieman varovaista kun tuntui ettei pitoa ole yhtään.

Elinalla saatiin Cincon kanssa hyviä pätkiä ja osa asioista onnistui. Epäonnistuneet laitan kenkien piikkiin koska ne oli niin kohmuraiset ettei niillä vaan uskaltanut/päässyt juoksemaan. Cincon kanssa onnistui pakkovalssi kepeille sekä ihan leikkaus kuljettamalla. Pakkovalssi saattoi jopa hidastaa kun kepit oli toisena esteenä ja matka sinne oli varsin pitkä. Takaaleikkauksella vauhti pysyi koko ajan vakiona. Juoksu A:n kanssa oli rytmittämis ongelmia ja Cinco meinasi mennä koko ajan takaakiertona seuraavan hypyn. Ihmeen kovasti sen saa alastulolla käskyttää nimellä jotta se lähtee kääntymään vasemmalle. Kontaktit oli kyllä joka kerta erittäin hyvät :)

Fyra pääsi tekemään joulukuusi-rataa joka oikeasti näytti ratapiirrustuksessa joulukuuselta. Rata oli aika mielenkiintoinen ja suorastaan haastava. Enpä sitä tutustunut kuin esteelle 24 asti kun en kuvitellut pääseväni pidemmälle. Tästä saatiin Jaakolta kritiikkiä kun ollaan kuulma tähti-oppilaita jotka selviytyy lähes kaikesta aina :,) Tulipa hyvä mieli! Alun putkihässäkkä oli meille vaativa. Hypyn jälkeen u-putki josta otettiin kauemmasta päästä vastaan. Fyra kun tahtoo olla musta mahdollisimman kaukana niin se sujahti koko ajan siihen ekaan putken päähän sai ihan kunnolla käskyttää ja ottaa haltuun. Fyra on kyllä muutenkin perusluonteltaan hyvin itsenäinen ollut pennusta asti ja sellainen oman tiensä kulkija. Sen vuoksi se radan vaikeimmat kohdat 16.-24. esteet missä piti tehdä saksalaista, sokkaria poispäin käännöstä ja jaakotusta onnistui hyvin. Se vaan toimii erinomaisesti silloin kun saa mennä yksin ilman mun huonoa rytmittämistä.  Olipa kivat treenit ja tähän oli hyvä päättää tämän syksyn treenaukset :)

k%C3%A4nny17%20031.jpg