k%C3%A4nny18%20068.jpg

Torstaina mentiin hönöteamin kanssa Saloon aksaamaan Jaakkolan Tiinan oppeihin. Meillä oli molemmilla vaan yhdet koirat mukana Fyra & Eva. Tuntui, että ei ollut koiria mukana ollenkaan. Miten helppoa kun oli vaan yksi koira mukana. Pakkasta oli sitten enemmän kuin tarpeeksi. Mittari näytti -27 astetta. Hyvin me kuitenkin koirat lämmiteltiin ja jäähdyteltiin vaikka keli oli mitä oli. En kyllä tiedä lämpiikö lihakset kunnolla noin kylmällä?. Fyran tassuja hieman palelsi, mutta yllättävän hyvin se kestää kylmää kun on takkia päällä.

k%C3%A4nny18%20066.jpg

Itse treeneissä oli aiheena ottaa "löysät pois" joulun jälkeen ja ansaesteiden ohittamista. Olin kyllä aika kömpelö eikä asiaa yhtään auttanut toppahousut ja kuomasaappaat :D En sitten ottanut toisia kenkiä mukaan millä olisi voinut sisällä mennä. Fyra oli kyllä taas kovin innokas. Lotte palkkasi keppejä ensimmäisessä setissä ja muutenkin tehtiin lyhyempää pätkää 6 esteen pätkissä. Kokeiltiin erilaisia tekniikoita; wiskileikkausta ja hyppyjen leijeröintiä. Positiivisesti yllättynyt olin, että keppien päässä onnistui poispäinkäännös ja Fyra otti toisella puolella keppejä yksinään hypyn. Täytyy vaan muistaa pitää tarpeeksi sivusuunnassa etäisyyttä, että liikesuunta pysyy tasaisena.

k%C3%A4nny18%20067.jpg

Illalla oltiin lähempänä kello 23 kotona joten sellainen melkein 5 tunnin reissu tuli tehtyä. Cinco oli kotona maannut tyytyväisenä takkatulen ääressä eikä näyttänyt olevan kauhean pahoillaan että ei päässyt mukaan. Hänestä on tullut hieman mukavuudenhaluinen <3