k%C3%A4nny18%20054.jpg

k%C3%A4nny18%20053.jpg

Lauantaina Fyra aloitti tämän vuoden kisakauden. Näillä näkymiin jäädään nyt tauolle ja palataan seuraavan kerran kisakentille huhti-toukokuussa. Ajeltiin pitkästä aikaan Lahteen kisaamaan kun ei oikein muuallakaan ollut kisoja tänä viikonloppuna. Ensimmäistä kertaa tutustumassa Vau:n halliin, hetken aikaa ihmettelin minne oikein olin tullut kun kyseessä oli teollisuusalue. Parkkipaikat olivat erinomaiset, vaikka kisaamassa oli vielä maksit kun saavuin paikalle. Halli oli tilava ja valoisa. Ainoastaan sisäänmeno oli ahdas. Medejä oli ilmoitettu yli 40 kpl/luokka. Isot kisat!. Medit oli päivällä joten saatiin nukkua pitkään ja tehdä rauhassa aamutoimet. Medien ekana tuomarina oli Salme Mujunen ja päivän loput radat oli Kari Jalosen käsialaa.

k%C3%A4nny18%20055.jpg

k%C3%A4nny18%20056.jpg

Salme oli meillä hyppyradan tuomarina ja rata oli kiva!. Tykkään Salmen radoista, ne vaan on niin erilaisia. Olisi ollut kiva mennä päivän loputkin radat hänen radoillaan. Arvostan myös sitä että rimat oli alhaalla 35cm medeillä. Ulkona kuitenkin pakkasta -13 astetta. Yritin kyllä kävellyttää ennen ja jälkeen ratojen sekä siinä välissä, mutta nopeasti nuo lihakset kylmettyy. Fyra sai hyppyradalta nollan. Meno oli ihan kelvollista ja tuntui että sain itsekkin aika hyvin liikuttua. Sijoitus oli 4./39. ja etenemä 4,79 m/s.

k%C3%A4nny18%20060.jpg

k%C3%A4nny18%20061.jpg

Päivän agilityradat tuomaroitsi Kari Jalonen. Herra oli hieman katsonut aikatauluja väärin ja saatiin puolisen tuntia odotella tuomarin saapumista. Nämäkin radat olivat kivoja, se vaan on niin pienestä kiinni: onnistuminen. Ensimmäisellä agilityradalla tehtiin Fyran kanssa ihan kelvollista nollaa toiseksi viimeiselle esteelle puomille. Puomilla Fyra sitten tipahti alas :O Se tuli jotenkin tiukassa kulmassa ja tasanteen jälkeen tipahti jaloilleen alas. Yritti kyllä pysyä pinnalla, mutta ei vaan tassut pitäneet. En tiedä tarkempaa syytä, mutta joku toinenkin medi-koira oli siinä samassa kohtaa liukastunut. No onneksi oli konkari kyseessä. Hetken aikaa katselin koiraa ja kävelytin sen uudelleen puomille mikä otettiin uusiksi. Sen jälkeen olikin enään yksi hyppy maaliin. Luulin meidän saaneen hylsyn, mutta oltiin saatu 5 tippumisesta ja hieman yliaikaa :D

k%C3%A4nny18%20062.jpg

k%C3%A4nny18%20063.jpg

Päivän viimeisellä radalla oli hyvä vire ja paljon onnistuneita kohtia. Puomia hieman varoin enkä uskaltanut Fyraa kovin paljoa vedettää. Eipä se ollut moksiskaan tippumisesta. Alastulonpaikka oli hieman hakusessa ja mun rytmitys sekosi kun sen jälkeen piti tehdä välistä veto. Loppusuoralla jäin niin paljon jälkeen :O En vaan saanut juostua niin kovaa kun olisi pitänyt ja Fyra-tuhmeliini varasti vielä keinun alastulolta :P Pieni varastaminen teki sen että mun valssi ei ollut valmis keinun päässä ja mun liike oli ihan väärään suuntaan joten toiseksi viimeinen hyppy väärinpäin ja nolla kääntyi hyllyksi. Sikäli harmi kun tällä radalla ei paljoa tullut nollia eikä tuloksia. Oltaisiin voitu ihan hyvin olla palkinnoilla jos oltaisiin onnistuttu. No tämä on tätä :)

k%C3%A4nny18%20058.jpg

k%C3%A4nny18%20065.jpg

Ei ihme jos hieman poskia punoitti ja tassuja palelsi :D

Innolla odottaen kevättä ja seuraavia kisoja kunhan saadaan muutama muu projekti ensin alta pois!

k%C3%A4nny18%20057.jpg

Lahti 02.01.2016 Fyralle hyppyradalta 0 (-18,49) sij. 4./39. Etenemä 4,97 m/s