Cincon laskettu aika oli torstaina mutta neiti päätti maanantai iltana että ehkä sittenkin tiistai-keskiviikko olisi parempi ajankohta. Pääsin maanantaina kello 20 töistä ja olin ennen töitä mitannut lämmön joka oli 37.5 eli ei mitään hätää normaalikäyrällä mentiin.

Töiden jälkeen mittaus ja lämpö oli ensimmäistä kertaa alle 37. Rajatapaus 36.9 astetta siinä sitten ihmeteltiin ja soiteltiin Ernalle että mitäköhän tässä tulee tapahtumaan ja tapahtuuko mitään. Kymmeneltä mittasin uudelleen ja samaa lukemaa näytti edelleenkin 36.9 astetta. Konsultointia ja varakätilö Annen kanssa sopimista aamupäivästä mikäli näyttää siltä että synnytys käyninistyisi nopeasti. Mitään hätää ei pitäisi olla sillä avautuminen kestää 12-24h ja kyseessä vielä ensimmäinen kerta joten luvassa saatoi olla pitkä yö tiistai-keskiviikon välille.

Laitoin pentuhuoneeseen nukkumapatjaa ja Fyra & Duo haettiin varmuuden vuoksi hoitoon ettei niiden tarvisi ihmetellä mitä nyt tulee tapahtumaan. Yöllä kello 24 mittasin vielä lämmön ja saatiin lämpöpiikki kiinni asteita 36.3. Se olisi menoa nyt!. Nukuttiin muutama tunti kunnes ennen kolmea Cincoa alkoi supistamaan. Se läähätti ja istui. Käytiin ulkona tavaroilla ja puoli neljä mittasin lämmön se oli lähtenyt oppikirjan mukaan nousemaan asteita 37. Siinä yön pimeinä tunteina toivoin aamun tulevan ja ihmiset heräisi. Cinco oli rauhaton mutta viiden aikaan se nukahti ja saatiin torkuttua puoli seiskaan asti. Ihana Erna ilmoitti pääsevänsä puolita päivin ja kahdeksan jälkeen tuli viesti että on kymmeltä Forssassa. Varmaan sen kunniaksi Cinco ponnisti ensimmäisen kerran kello 09.15 ja lapsivedet meni kello 09.30. Annen kanssa puhuttiin puhelimessa ja todettiin että kyllä se taisi nyt olla vesi eikä geeliä :P

Cincon%20pennut%20002.jpg

Erna saapui kello 10 ja Cincon ensimmäiset "ilmapallot" tuli kello 10.10 tarkkaan ajoitettu. Cinco olisi niin aika nopeasti avautuminen lähti käyntiin :O Odotettiin iltasynnytystä mutta meni päivän puolelle mikä tietysti on hyvä asia jos jotain sattuisi. Apua saa paremmin päivällä kun yöllä.

Ensimmäinen pentu joka oli etukäteen nimetty Eka Vekaraksi syntyi jalat edellä kello 11.20 vaalea blondipoika joka oli hyvin elinvoimainen kaveri.

Cincon%20pennut%20008.jpg

1. Uros Eka Vekara 272g (erona Hansuun kaksi täplää enemmän) klo 11.20

Mikki Hiiren ystävä joka tulevaisuuden ihminen. Lannevaatteensa taskuun mahtuu mitä vain. Hän on allerginen rahalle, syö kvumkvatteja nukkuu mieluiten sängyntolpalla.

Eka Vekara sai odottaa pitkän tovin kaveria Styrox-laatikkoon sillä  Hansu Hanhea odotettiin maailmaan 2,5h onneksi en tiennyt synnytyksestä mitään sillä muuten olisin jo ollut hermoraunio. Hieman huomasin, että Ernalla alkoi kylmähiki ja hermostuminen tulemaan. En kuitenkaan uskaltanut kysyä mitään. Hansu Hanhi nimensä mukainen hanhi. Tuli myöskin jalat edellä iso potra poika joka oli päästään jumissa. Takajalat keikkuivat erivärisinä mutta ulos ei meinattu saada millään. Kalvot oli mennyt matkalla rikki ja Hansu syntyi keittiön lattialle vihreän liman peitossa, mutta elossa <3 Hansu virkosi ja sitä ihastellessa syntyi puolessa tunnissa seuraavat 3 pentua.

Cincon%20pennut%20014.jpg

2. Uros Hansu Hanhi 285g klo 13.45

Hansu Hanhi on Mummo Ankan laiska renki jonka ruokahalu on lähes loputon ja unenlahjat erittäin hyvät.

Kolmatena Hansu-tulpan jälkeen syntyi ensimmmäinen sievä tumma tyttö Heluna Ammu.

Cincon%20pennut%20018.jpg

3. Narttu Heluna Ammu 239g kello 13.52

Heluna on Polle Koninkauluksen tyttöystävä ja yksi Minni Hiiren parhaista ystävistä. Heluna on seurustellut myös Hessu Hopon kanssa.

 

Helunan perään muutama minuutti myöhemmin saapui tumma Nipa Näätä ja toinen tumma poika Palle Pulppu.

Cincon%20pennut%20019.jpg

4. uros Nipa Näätä 272g kello 14.10

Cincon%20pennut%20021.jpg

5. uros Palle Pulppu 256g kello 14.25

Palle Pulppu on ulkomuodoltaan pyöreä ja pukeutuu haalareihin ja punaiseen ruutupaitaan. Lisäksi hänellä on hessumaiset törröttävät etuhampaat ja paksut mustat kulmakarvat. Aku Ankan ja Pelle Pelottoman avustaja.

Cincon%20pennut%20023.jpg

Cincon%20pennut%20041.jpg

6. uros Hessu Hopo 263g kello 16.05.

Hessu on hyväsydäminen mutta hölmö hahmo, joka salapoliisitarinoissa esiintyy Mikki Hiiren Watson- tai Hastings-tyyppisenä kumppanina. Hän saa usein varsin tolkuttomia päähänpistoja mutta toteuttaa niitä erinomaisen ennakkoluulottomasti. Tämä auttaa usein häntä ja Mikkiä seikkailuissa eteenpäin. Lisäksi Hessulla on varsin vilkas mielikuvitus.

Cincon%20pennut%20032.jpg

Cincon%20pennut%20026.jpg

Poikavoittoiseen seurueeseen syntyi blondi Kisumisu joka blondeille tyypillisesti tuli jalat edellä. Pieni sievä tyttö <3

Cincon%20pennut%20038.jpg

7. Kisumisu 220g kello 17.20

Kisumisu on valkoinen kissa, joka on yleensä laiska ja mukavuudenhaluinen. Älykkäänä kissana Kisumisu ei lainkaan pidä Touhon läsnäolosta, koska tietää siitä seuraavan vain ikäviä kommelluksia.

Cincon%20pennut%20040.jpg

Porukan odotettu viimeinen sankari Alvari Karju oli Hansun kaltainen iso poika edelleenkin jalat edellä ja muhkeilla hartioilla varustettuna ei meinannut tulla pihalle ollenkaan. Ei kuitenkaan niin paljoa työtä kuin Hansussa.

Cincon%20pennut%20043.jpg

8. uros Alvari Karju 271g klo 18.40

Nuori Roope lähtee etsimään Angus-setäänsä ja päätyy kapakkaan, jossa hänen setänsä pelaa korttia Alvari Karjun kanssa. Käy ilmi, että Angus MacAnkka tietää Drennan Whyten sijainnin ja Alvari Karju palkkaa Kivisyömmi Karhulan poikineen petkuttamaan Roopea. Karju toimittaa Karhuloille naamiot, koska kaikki heistä ovat etsintäkuulutettuja, ja näin syntyy Karhukopla.

Tämän jälkeen näytti siltä että kaikki on syntynyt ja putsattiin koiraa ja siivottiin pentuhuonetta ja Cinco imetti pentuja laatikossa. Juotiin kahvia ja Erna sekä Reijo lähtivät kotimatkalle.

Cincon%20pennut%20046.jpgCincon%20pennut%20044.jpg

Saatiin hyvin siivottua laatikko ja kaikki tavarat laitettua pesuun kunnes huomasin että Cinco alkoi jälleen supistelemaan. Ensin seurasin asiaa, mutta kun toinen supistus tuli soitin Ernalle voiko siellä olla vielä pentu. Erna ja Reijo tekivät U-käännöksen ja tulivat takaisin. Siinä sitten ihmeteltiin Cincon lieviä supistuksia mutta ei oikein tunnettu yhtään pentua masussa, ehkä kylkiluiden tykönä mutta se olisi sitten tosi kaukana vielä. Käytiin ulkona ja yritettiin saada supistuksia voimakkaammaksi -ei mitään- Sisälle tultuaan ja pissat tehtyään. Cinco rauhoittui ja meni laatikkoon nukkumaan. Todettiin että taisi olla vaan jälkisupistuksia.

No siinä me sitten Matin kanssa ihmeteltiin pentuja ja järjesteltiin tavaroita sekä huonetta siistimmäksi. Puhuin puhelimessa kun Matti istui laatikon vieressä ja huusi että tänne tuli pentu pussissa :D Niinpä Cinco synnytti vielä 7. uroksen Matti Myöhäisen <3 joka nimettiin Matin mukaan -tietenkin-

Kova härdelli päällä kun haettiin saksia ja hanskoja sekä lankaa. Selvittiin kuitenkin kaksistaan :)

Cincon%20pennut%20047.jpg

9. uros Matti Myöhäinen 235g kello 21.30

Cincon%20pennut%20048.jpgCincon%20pennut%20049.jpg

Näin oma pitkä 11-vuoden odotus sai viimein päätöksensä. Ensimmäinen Beduar's pentue <3 Sukupuolijakauma ei ollut aivan toivottu, mutta en yhdestäkään luopusi enkä vaihtaisi. Nämä näitä mihin me ei pystytä vaikuttamaan.

Ei ole sanoja millä kiittää Ernaa-kätilöinnistä (nykyistä kummitätiä). Olit korvaamaton apu, kiitos <3  Ilman sua me ei oltais ikinä selvitty!