Kuka hullu varaa tarkastusajat Turkuun keskiviikko aamuna kello 8?. Kello soi ennen viittä ja pentujen väsytys aloitettiin heti, huonolla menestyksellä. Juoksivat kuin pakanamaan pirut pitkin pentuhuonetta ja aulaa eivätkä meinanneet tsipata ollenkaan :P Puoliksi hereillä olevat pennut autoon ja lähdettiin ennen seiskaa ajamaan Turkuun Koirakissaklinikalle. Muutama piippaili alkumatkan mutta loppumatka oli jo hiljaista undulaattiparvea ;)

Kova papereiden täyttäminen ja koppien kuljetus sisälle. Onneksi Heidi pääsi apuihin sekä oma äitini. Ei tarvinnut ihan yksin roudata kaikkea. Pennut sirutettiin, pentutarkastettiin, virallisesti silmäpeilattiin sekä poskisoluharjoilla otettiin geeninäyte tulevaisuutta varten. Aikaa saatiin kulumaan parisen tuntia. Ell oli tarkka Eva Einola-Koponen, mutta sanoi pentuetta tasapainoiseksi ja tasalaatuiseksi. Pientä härdelliä 9 pentua aiheuttivat :D Onneksi heillä oli oma karsina missä saivat pissailla rauhassa. Kaikki saivat terveen paperit kaikilta osilta. Samalla viralliset nimet kohdistuivat koiriin.

Mentiin reissun jälkeen porukoille jossa liimailtiin lähes 30 kpl poskisoluharjoja takaisin kiinni. Aikamoinen urakka. Reissussa vierähti lähes 6h ennen kuin päästiin takaisin kotiin pentuhuoneeseen. Cinco oli porukoilla vastassa ja sillä oli kova kiire jo ulkona imettää pennut <3 Hyvä äitikoira!

Jokapäivä meillä on käynyt vieraita katsomassa pentuja ja niitä palloittelemassa. Täytyy sanoa, että tätä rumbaa ei ymmärrä ennen kuin sen itse kokee. Kova on työ, mutta antoisaa katsoa kasvavia kehittyviä pentuja. Onneksi olen nyt ollut 3 viikkoa vallan kotona niin pentujen aktivointi on paljon helpompaa. En ymmärrä miten ihmiset pystyvät tekemään tämän kaiken töiden ohessa? :O

Cincojafyrapeti%20012.jpgCincojafyrapeti%20013.jpgCincojafyrapeti%20015.jpgCincojafyrapeti%20016.jpg

Cincojafyrapeti%20017.jpgCincojafyrapeti%20018.jpgCincojafyrapeti%20019.jpgCincojafyrapeti%20021.jpgCincojafyrapeti%20022.jpgCincojafyrapeti%20023.jpg