Ländereiden erikoisnäyttely pidettiin tänä vuonna Riihimäen KV-näyttelyn yhteydessä. Mekin osallistuttiin sinne muutaman vuoden tauon jälkeen. Syynä oli se, että Cincon pennut täyttivät juuri 7kk ja näin ollen pääsivät pentuluokkaan esiintymään. Tuomarina näyttelyssä oli Maija Mäkinen ja ländereitä oli ilmoitettu parisenkymmentä paikalle. Tosin osa oli tuomarinmuutoksen vuoksi poissa.

riksupaanayttely1.jpg

Päivä oli mukavaa yhdessä oloa piknik-meiningillä. Beduar's A-pentuja oli paikalla näyttelyssä 5 kpl: Aldo, Simo, Hessu, Tii ja Zooka sekä Tico-turisti joka olisi myös ihan hyvin voinut osallistua näyttelyyn. Voi mahdoton kuinka ylpeä sitä saa kasvattajana olla kehän laidalla. Jännitin jokaisen pennun kohdalla niin paljon, mutta aivan turhaan. Kaikki esiintyivät ja menivät niin kauniisti!. Olin haljeta ylpeydestä <3

Urospennuissa tällä kertaa voittoon meni Aldo (Beduar's Altum Silentium) toisena Hessu (Beduar's Aurum Potestas Est) ja kolmantena Simo (Beduar's Amor Vincit Omnia). Kaikille kolmelle pennulle tuomari antoi KP:n mitä ei todellakaan tarvi antaa jokaiselle pennulle.

riksupaanayttely4.jpg

riksupaanayttely5.jpgriksupaanayttely6.jpgriksupaanayttely7.jpgriksupaanayttely8.jpg

Nartuissa sitten Tii (Beduar's Ad Astra) vei voiton siskostaan Zookasta (Beduar's Alea Iacta Est). Molemmat tytöt saivat myös KP:n eli kaikki näyttelyssä olleet pennut sai kunniapalkinnon <3 Tuomari sanoi vielä erikseen, että pennuista saisi hienon kasvattajaluokan, mutta harmillisesti ne ovat pennuissa.

riksupaanayttely10.jpgriksupaanayttely11.jpgriksupaanayttely12.jpgriksupaanayttely13.jpg

riksupaanayttely3.jpg

VSP-pentu Tii (Beduar's Ad Astra) ja ROP-pentu Aldo (Beduar's Altum Silentium) Tuomari: Maija Mäkinen

riskupaanayttely.jpg

Kunniapalkintopennut <3 Zooka, Aldo, Tii, Hessu ja Simo

riskupaanayttely2.jpg

6/9 Beduar's pentuja <3 Simo, Aldo, Hessu, Tico, Zooka ja Tii

Kuvat © Kukkurainen, Hanski, Nuotio

Kiitos teille kaikille ihanille omistajille kun pentunne toitte näytille. Olette huippuja kaikki <3