Viime keskiviikkona käytiin oman seuran rallytokokilpailuissa. Kyllä sitä aina ennen koetta miettii että miksi sitä on ilmoittautunut :D Jotenkin sitä aina kuvittelee treenaavansa kun kisoihin ilmoittautuu, mutta totuus on loppupeleissä aina ihan toinen. Sen verran me aktivoiduttiin keväällä että käytiin Eijan pitämä VOI-MES-kurssi joka kesti 6 kertaa. Jokaisella kerralla oltiin vielä paikalla ja aika oli meille passeli kun kurssi oli keskellä päivää. Kurssi loppui sopivasti juuri ennen kokeita joten vähän tuli muisteltua miten homman kuuluisi mennä :)

Iltakisojen tuomarina oli Piia Heikkinen. Oikein mukava tuomari -edelleenkin- Fyra oli voittajassa jonne mulle tuli vähän kiire kun osa koirista oli ennen koetta vielä Halikossa Leena Piiran käsittelyssä. Kotona ehdin pyörähtämään ja jättämään Duon kotiin ennen kuin suuntaisin kentälle.

rally6.jpg

rally5.jpg

Fyran kanssa siellä oli muutama kompastuskivi mm. peruuttaminen. Se onnistuu jos on seinä vieressä tms. mutta ilman mitään on käyrä kuin banaani. Siinä kun sitä yritin treenata niin Fyra ottii itseensä eikä suostunut ko. liikettä tekemään :D Itse rata meni pienessä sumussa ja se peruutus ei onnistunut. Oli käyrä ja kun yritin uusia niin ei se kyllä yhtään paremmaksi mennyt. Saatiin kuitenkin toinen tulos VOI-luokasta ja pisteitä 86p jolla irtosi sija 1.

rally1.jpgrally2.jpg

Jacky sij. 3. ja Fyra sij. 1.

rally7.jpg

Cincon avointaluokkaa en kovin jännittänyt. Muutama liike siellä oli mitä ei oltu muistettu edes, mutta turha niitä alkaa ennen koetta miettimään. Jotenkin ajatus pisteistä on aina TOKOpuolelta joten kuvittelen aina kaikista 0 heti jos epäonnistuu. Onneksi rallyssä tämä arvostelu on hieman löysempää mikä minulta meinaa unohtua, aina. Cinco teki oikein hienosti työtä ja sai kokoon 97p :) Sillä irtosi sij. 2./15. Näin ollen Cinco sai nimensä eteen koularin RTK2 ja näin ollen kilpailee joskus tulevaisuudessa VOI-luokassa!. Sitä ennen pitäisi kyllä hieman treenata liikkeitä, ehkä ensi vuonna...?

rally3.jpg

RTK2 Krumme Furche Festina Lente "Cinco"

rally4.jpg

Fyra VOI-luokka 86/100p. sij. 1./9. ja Cinco AVO-luokka 97/100p. RTK2  => siirto VOI-luokkaan!