Kesäkuussa ne viettiin. Pienellä treenillä mentiin, olisiko ollut Fyralla ja Cincolla pari kertaa esteillä. Hieman oli tuntuma hakusessa ja pakkaa sekoitti pikku KePo joka pääsi 2kk iässä ensimmäiselle yökyläreissulleen :D Jälkipolville ei paljoa jäänyt kerrottavaa. Kunnia osallistua näihin karkeloihin vuodesta 2005 lähtien. Kuitenkaan se ei ole itsestään selvyys pääseekö tuonne. Onko koira kunnossa ja saako tuloksia kokoon.

Ilma oli koko viikonlopun hyvin märkä. Enpä muista kuin vuoden 2008 Varkauden kisat jotka oli niin kosteat :D Iso KePo ja pikku KePo pärjäsivät kyllä hyvin sateesta huolimatta. Kiitos seurakaverin Ullan ja Reijon teltan jossa saatiin majailla koko viikonloppu sateensuojassa <3

agism16_2.jpg

agism16_1.jpg

sm16_1.jpg

Tänä vuonna me oltiin joukkueessa edustettiin Loimaan Kennelkerhoa missä meillä oli ihan iskukykyinen porukka. Fyra sai joukkueradalta nollan ja Cinco sai hylätyn. Juoksi A:n jälkeen putkeen kun piti kääntyä kepeille.

Yövyttiin Pajulahdessa minne minä reippaana kävelin märkien tavaroiden kanssa. Se oli sellainen reippaan tunnin lenkki vesisateessa :D Ruoka oli kyllä siellä erinomaista!

agism16_3.jpgagism16_4.jpg

agism16_5.jpg

sm16.jpg

Yksilöissä sitten onnistuin Fyran kanssa potkaisemaan 3. riman itse alas :P Eipä ole sellaista aikaisemmin käynyt... Cincon kanssa keppien toiseen väliin sisälle (olin liian lähellä?) ja sitten lopussa kolmanneksi viimeinen hyppy jäi välistä. Hylätty.

Hienointa oli nähdä Tico ensimmäistä kertaa pentulaatikosta lähdön jälkeen. Ihana reipas poikanen oli <3