Koska mun päivittäminen laahaa nykyään puoli vuotta perässä ja päivitettävää olisi niin paljon etten tiedä mistä aloittaa :D Joten kokeillaan lajinomaista päivitystä ;)

Heinäkuussa kisattiin rallytokon länderimestaruudesta. Ei osallistuttu viralliseen kilpailuun kun Fyralla oli jo tulos tältä tuomarilta ja Cinco ei ollut VOI-luokan tasoinen jotta olisin uskaltanut kisat siellä korkata. Osallistuttiin epäviralliseen kokeeseen joka oli virallisen kokeen jälkeen.

Cincon kanssa meni aikamoiseksi sähläykseksi :P Käytösruudusta lähin vahingossa liian aikaisin pois (ennen kuin edellinen koira oli kytketty) ja sain sen vuoksi hylätyn... Fyran kanssa meni kivasti ja rataa oli kiva tehdä pitkästä aikaa kun oli AVOn tasoa. Fyralle tuli käännöksessä -1p virhe ja saatiin pisteitä 99p. Aika olisi riittänyt voittoon, mutta voiton vei Fyran Gromit-veli täydellä sadalla pisteellä. Ansaittu voitto :)

rallylanderi.jpgrallylanderika.jpgrallylanderikaikkikoossa.jpg

Syyskuussa kisattiin omissa kotikisoissa joissa saatiin Fyran kanssa viimeinen hyväksytty tulos VOI-luokasta ja näin ollen Fyra sai siirron MEStari-luokkaan. Sinne olisi paljon treenattavaa. Samassa kisassa Fyra oli myös tuomarin suosikki <3

Luusto%20003.jpg

Luusto%20004.jpg

RTK3 Fannimer Angelica "Fyra"