Koirat ovat olleet Fitdog-testiryhmässä hieman yli kuukauden. Pääsääntöisesti tuotteita on käyttänyt Fyra ja Cinco. Lucas ja Duo ovat sen verran eläkeläisiä että en ole niille tuotetta lähtenyt kokeilemaan. Tietenkin ovat saattaneet pitkän lenkin tms. rasituksen jälkeen sitä maistella muilta.

Tuotteista olen enemmän käyttänyt palautusjuomaa. Välillä myös energiaa jos treenipäivä on ollut pidempi tai ollaan tehty juoksulenkkiä pidemmän lenkin päälle. Välillä olen myös sekoittanut näitä kahta tuotetta toisiinsa. Meille energiajauheen käyttö tulee ajankohtaiseksi enemmän keväällä kun kisapäivät pitenevät ja kisaamme ilmojen lämmetessä enemmän. Pääasiassa ollaan nyt käytetty jauheita aksakisojen ja treenien yhteydessä. Juoma on maistunut sekä kotona että treeni/kisapaikalla. Siinä en ole huomannut eroa.

Miten nämä tuotteet sitten maistuvat?. Molemmat jauheet ovat menneet hyvin alas asti. Tunnetusti länderit ovat nirsoja ja ovat kaikesta epäluuloisesta sitä mieltä että heidät myrkytetään. Tämän kuukauden aikana olen saanut murrettua tämän käsityksen. Aluksi laitoin jauhetta koirien liharuoan sekaan mitä emme muuten käytä ollenkaan. Tämän päälle vesi. Maistui hyvin. Pikku hiljaa aloin kokeilemaan niin että vaihtelin veteen sekoitettevaa tuotetta ja sen määrää. Muutama nakin palanen seassa niin kyllä maistuu hyvin. Ainoastaan piimään sekoitettuna jauhe ei mennyt ollenkaan alas. Tosin saattaa johtua myös siitä että tuote oli ollut hetken aikaa lämpimässä. Haisikin niin pahalle... Pelkkää jauhetta + vettä en ole vielä uskaltanut kokeilla enkä varmaan niin tule tekemäänkään missään vaiheessa.

Mitä muutoksia olen huomannut?. Mielestäni koirat ovat olleet rennompia rasituksen jälkeen ja venytelleet enemmän. Treeneissä jaksaminen on ollut myös parempaa. Mielenkiinnolla odotan loppu kuussa olevia fyssarikäsittelyjä. Huomaavatko he mitään eroa?. Onko lihaksistossa edelleen rasituksesta johtuvaa kireyttä vai ei?.

Postiivista on ollut myös se, että varsinkin Fyra on alkanut juomaan enemmän nestettä nyt kun olen "juottanut" sitä aina treenien jälkeen. Molemmat: Fyra ja Cinco ovat myös oppineet odottamaan omaa juomaansa. Eli varsin positiivisilla mielillä ollaan ja jatketaan tuotteiden testailua! :)

fitdogspons-normal.jpg