k%C3%A4nny4%20087-normal.jpg

Launtaina kisattiin Forssassa. Naapuriseura Palveluskoirat järjestivät agilitykilpailut kaikille luokille. Tarjolla oli agilityrata ja hyppyrata.1-2 luokissa tuomarina oli Leena Rantamäki-Lahtinen ja 3-luokissa Petteri Kerminen. Olipa kivaa kun ei tarvinnut ajaa kuin 5 minuuttia kisapaikalle. Luksusta, tähän voisi melkein tottua. Toivottavasti järjestävät toisenkin kerran kisoja vaikka aikataulut olivat lopussa lähemmäs kaksi tuntia myöhässä ja 3-luokan palkinnot jaettiin vasta kisojen päätyttyä. Niitä jouduttiin odottamaan lähes tunti :O Cinconkin palkintojenjaossa kävi pieni viba, mutta siitä myöhemmin :D Tekevälle sattuu ja kun on melkein ensi kertalaiset kyseessä niin kaikkea voi sattua.

k%C3%A4nny4%20103-normal.jpg

Päivä alkoi 1-luokalla ja Cinco pääsi kisaamaan sitten aamupäivällä 2-luokassa heti 1-luokan päätyttyä. Oltiin hyvissä ajoin kisapaikalla noin 45 minuuttia ennen arvioitua hyppyradan alkamisaikaa. Siinä vaiheessa kävi ilmi että aikataulut oli jo lähemmäs 30 minuuttia myöhässä. Onneksi kaunis ilma ja paljon tuttuja niin aika kului mukavasti. Lämppärilenkit tehtiin Päivin kanssa. Fyra oli jo mukana matkassa kun en tiennyt miten aikataulut menevät jo montako kisaa Cinco starttaa.

k%C3%A4nny4%20096-normal.jpg

Hyppyrata oli suorastaan helppo 2-luokan rata. Se oli lähes tulkoon sama kuin 1-luokassa, ainoastaan pari hyppyä lisättynä. Pitkät estevälit ja kovaa juoksemista. Eipä siellä mitään jännitettävää kohtaa ollut. Ainoastaan mietin miten kovaa Cinco itsensä kepeille rysäyttää. Medi 2-luokassa oli vain kaksi kilpailijaa. Cinco kilpaili toisena ja se oli tosi kuuliaisella tuulella. Ei tainnut huutaa radalla ollenkaan? tai sitten en vaan muista. Rata sujui varsin jouhevasti ja keppejä ennen otin hieman vauhtia pois.Hienosti se pujotteli ja saatiin radalta puhdas suoritus :) Aika alittui -10,44 ja etemä oli 4,97 m/s kun ihanneaika oli 3,5 m/s mukaan laskettu. Luokkavoitto ja menolippu 3-luokkaan!. Mun neljäs länderini 3-luokassa <3 Voi mahdotonta miten hienolta tuntui.

k%C3%A4nny4%20093-normal.jpg

k%C3%A4nny4%20101-normal.jpg

Agilityrata jäi meiltä siis väliin ja jäimme kisapaikalle odottamaan palkintojenjakoa kun olin sopivasti koirani jäähdytellyt. Palkinnot jaettiin 2-luokkien päätyttyä. Ne aloitettiin agilityradalta ja siirryttiin hyppyrataan sen jälkeen. Meni hieman pasmat sekaisin kun medien hyppyradan voittajana palkittiin koira joka teki radalta hylätyn!? :O Olin aivan ihmeissäni enkä saanut sanaa suustani. Oletin, että kuulin väärin koko radan palkitsemisen. No siitä jatkettiin rotumestaruuspalkintoihin ja minä olin edelleen ihmeissäni. No menin sanomaan asiasta kuuluttajalle ja sen jälkeen toimistoon. Kisatulokset oli oikein seinällä ja samaten myös kisakirjassa. Ilmeisesti heillä oli agilityradan tulokset kahteen kertaan?. No sain sitten lohdutukseksi hyppyradalta 2. sijan palkintopussin :D Koska se voittopussi jaettiin sille sheltille joka teki hylkäyksen. Ei mulle kyllä koskaan ole näinkään käynyt... Mutta tärkeintä oli kuitenkin saada se Serti, palkinnoista viis...

k%C3%A4nny4%20112-normal.jpg

Tuore 3-luokkalainen :)

k%C3%A4nny4%20116-normal.jpg

k%C3%A4nny4%20114-normal.jpg

20140913_FORSPK_3A-normal.jpg

Rata: Petteri Kerminen

3-luokan agilityrata alkoi yli tunnin myöhässä. Se oli varsin mukavanoloinen ja sellainen meille sopiva virtaviivainen rata. Fyra oli hyvin vauhdikkaalla tuulella vaikka oli kisapaikalla hengaillut siinä vaiheessa jo lähemmäs viisi tuntia. Hönötreenit (Kiitos Lotte!) tuottavat tulosta ja Fyra kipitti niin että tanner tömisi ja hiekka pöllysi :D Keinu ja A-este olivat aivan superit. Ollaan hyvin saatu A:n kaava rikottua siitä mitä se on ollut aiemmin. Puomi oli ehkä aavistuksen liukas minkä vuoksi 14.-15. esteen väli meni pitkäksi. Radalta kuitenkin nolla tulos ja joka riitti sijaan 3./20. Tiukkaa oli kärjessä sillä voittajalla oli ainoastaan -0,76s nopeampi aika. Joten Fyraksi etenemä 4,38 m/s oli todella hyvä!

Tässä välissä kävin hakemassa kaksi koiraa kotoa kun Duo ja Lucas olivat olleet kotona koko päivän. Luulin pääseväni kisoista kotiin puoli viisi, mutta medien agilityrata loppui vasta puoli neljä... Onneksi oli lyhyt matka ja ehdin hyvin maksien aikana kipaisemaan kotona.

k%C3%A4nny4%20119-normal.jpg

k%C3%A4nny4%20122-normal.jpg

Koko jengi kisapaikalla :)

20140913_FORSPK_3B-normal.jpg

Hyppyradalle päästiin ennen viittä. Se oli todella kiva!. Tälle radalle olisin halunnut ehdottomasti mennä myös Cincon kanssa. Harmi vaan kun ei vielä päästy. Eipä meillä ollut radalle mitään paineita, tehtiin vain oma suoristus. Mun aloitus oli vaan niin huono. Kaksi paskaa valssia heti alkuunsa ja tuntui että Fyra pyöri vaan jaloissa. Päästiin vasta 8. putkella mukanaan radalle ja sen jälkeen sitten kipitettiin niin kovaa kun päästiin. Fyra oli aivan fiiliksissä ja me saatiin radalta nolla :) Meidän toinen tuplanolla tälle kaudelle ja koossa on myös kaksi triplanollaa. Yllärinä meidän aika riitti tällä radalla kuitenkin sijalle 3./20. Mikä oli hyvin yllättävää. Etenemä 4,74 m/s oli suorastaan erinomainen Fyralle kun ottaa huomioon kankean alkuradan.

k%C3%A4nny4%20127-normal.jpg

k%C3%A4nny4%20117-normal.jpg

Mankia naurattaa <3

Meidän kesä ja koko vuosi on ollut aivan huikea aksan osalta. Tassun vuoksi jäi väliin SM- ja MM-karsinnat Fyran kanssa, mutta se yhteistyö on todellakin löytynyt. Laskin että, ollaan tänä vuonna kisattu 20 starttia joista ollaan saatu 16 nollaa!. Lähes tulkoon joka kerta sijoitus.16 nollaa sisältää myös kaksi triplanollaa ja kolme tuplanollaa. Voe mahdoton panssarivaunua <3 Cincon kanssa saadaan tovi opetella että pystytään samaan...

k%C3%A4nny4%20126-normal.jpg

Kisoissa oli lämmittelyesteenä nämä :D Kavaletit suoraan 90-luvulta :D Muistan aina ne kisat missä nämä oli radalla. Voi aikoja...

k%C3%A4nny4%20129-normal.jpg

Forssa 13.09.2014 medi-2 Cinco 0 (-10,44) sij. 1. Sert => 3-luokka! ja Fyra Tuplanolla Agi: 0 (-9,83) sij. 3./20 ja HR: 0 (-10,38)