k%C3%A4nny4%20159-normal.jpg

Sunnuntai vietettiin kaunista syyspäivää Huittisissa. Ex temporena lähdettiin koko jengin kanssa. Epävirallisiin agikisoihin ja mätsäreihin. Aikataulut eivät olleet ihan kuosissa ja hetken aikaa jouduttiin siellä odottelemaan. Joutessa käytiin sitten Fyran ja Cincon kanssa pyörähtämässä mätsärissä pikku koirissa. Säännöt olivat hieman erilaiset kuin yleensä. Aluksi kaikki koirat meni kehään. No mulla oli sitten parikilpailu kun molemmat olivat samassa luokassa. Ne jopa esiintyi hyvin yhdessä, harmi kun molemmat on narttuja :D

k%C3%A4nny4%20162-normal.jpgk%C3%A4nny4%20163-normal.jpg

Tälläkin kertaa molemmat saivat siniset nauhat, yllättävää. Molemmat kyllä esiintyi kauniisti, mutta Cinco hävisi japaninpystykorvalle. Fyra sen sijaan villakoiralle joka voitti koko pikku koirat. Koiria taisi kehässä pyöriä yli 20kpl. Sinisissä oltiin sitten jälleen pari kilpailuna. Cinco pönötti edellä ja Fyra takana. Ravasivat yhdessä hienosti. Fyra pääsi sitten sinisten 4. sijalle :)

k%C3%A4nny4%20165-normal.jpg

k%C3%A4nny4%20160-normal.jpg

Epävirallisissa agikisoissa oli putkiralli johon pääsi Duo sekä möllit ja kilpailevat missä kirmasivat Fyra & Cinco. Duo oli kyllä hyvin tohkeissaan päästessään 15 esteen radan ilman rimoja. Haukkua rötkötti koko ajan ja taisi yhden hypyn ohittaa ja juosta suoraan putkeen :D Järjestelyt ja rakentaminen kesti niin pitkään että kävin sitten ilmoittamassa vaihdosta. Menin sitten molempien kanssa (F & C) mölliradan kaksi kertaa. Rata oli kiva ja jouheva. Sain tehtyä sellaisen treenin kuin tahdoinkin. Tosin Fyra meni vähän minne sattui :D Palkkasin molemmilla radoilla jommankumman kontaktin sekä irtoamisesta maalihypyn.

Oltiin Huittisiin lähdetty ennen 11 aamupäivällä ja oltiin vasta kello 19 kotona, vaikka siirsin itseni mölleihin. No mikäs siinä kiva ilma ja mukavaa seuraa :)

k%C3%A4nny4%20167-normal.jpg

BOT-jengi <3

Maanantaina käytiin rallittelemassa Loimaalla avo-luokan rataa Fyran ja Cincon kanssa. Hieman oli hakusessa osa kylteistä ja hieman kurkkua kuristaa viikon päästä olevat kisat Fyran kanssa. En ole koskaan osallistunut mihinkään kisaan näin pienellä treenillä. Eikä me osata edes kaikkia kylttejä :P Nice!. Cincosta huomasin, että se on varsin kehityskelpoinen otus. Ehkä se voi ensi vuonna sitten korkata avo-luokan jos muutaman asian opettaisi ennen sitä ;)

Tänään Lucas pääsi Tolpan kanssa käymään luottolääkärin Jukan luona. Pojalla on ollut masuvaivoja.  Masuvaivat menivät ohi kunnes viime yönä se iski uudelleen (yöllä 3 kertaa ulos) Niin saparomiäs sai sitten itselleen sulfakuurin. Suolistotulehdus ja antsakuuria viikon ajan. Toivottavasti pieni miäs kuntoutuu <3 Viimeksi meillä oli suolistotulehdus 4 vuotta sitten. Raasu ihan kakkasi vispipuuron väristä verta :( Reipas se on ja vähän liiankin pirteä, onneksi <3