Maanantaina käytiin ländereiden voimin rallittelemassa tosin Duo oli vain maskottina mukana. Se kun tahtoo aina mukaan ja välillä myös pääsee mukaan kun reissut eivät ole liian pitkiä.

k%C3%A4nny6%20317.jpg

Olipa meillä hauska avo/voi-luokan rata. Siellä oli paljon häiriötä sillä leluja pitkin rataa,  paljon erillaisia ja kiinnostavia. Fyra ei niihin langennut, mutta Cinco kyllä meinasi muutaman kerran karata lelulle. Itse treenit meni ihan kivasti. Fyra keuli -edelleenkin- mutta oikealla puolella kulkeminen tuntui nyt paremmalta kuin viimeksi. Tosin sitä ei parane kauheasti kehua kun vaihtaa heti sen jälkeen vasemmalle puolelle kulkemaan. Pitäisi vaan kirjoittaa kaikki käskysanat ylös :P Cincon kanssa pätkä (ilman oikealla puolella oloa) tuntui yllättävän hyvältä. Ehkä se saadaan avoimen-luokan kuntoon vielä tänä vuonna (kukaan ei ole opettanut vapaana seuraaamista).

k%C3%A4nny6%20318.jpgk%C3%A4nny6%20320.jpgk%C3%A4nny6%20321.jpg

Torstaina käytiin heti kukonlaulun aikaan moikkaamassa Leenaa Halikossa. Koko revohka oli mukana kun jatkoin siitä suoraan töihin. Käsittelyyn pääsi vanhusosasto eli Duo ja Lucas. Molemmat oli kyllä hoidon tarpeessa kun on ollut niin liukkaat ilmat. Lucas on toisinaan ontunut oikeata etujalkaa, kuvittelin jo nivelrikoksi. Mitä en yhtään ihmettelisi lähes 13-vuotiaalla koiralla, mutta sen kuuluisi olla säännöllistä. Nyt tapahtuu ainoastaan toisinaan. Lapa oli jumissa ja muutenkin kroppa hieman kankea etuosasta. Molemmat ristarit kun on leikattu niin siirtää ilmeisesti jonkin verran painoa eteen. Duo sitten oli spondyloosi selkineen tynnyrikunnossa. Paino ihan edessä ja takajalat voimattomat. Liukastellut ilmeisesti jonkin verran sillä etuosa oli jumissa ja selässä arkoja kohtia. Onneksi vastasi hyvin käsittelyyn ja venytteli välillä. Duo on ollut kyllä kovan onnen koira, mutta olen iloinen kun se on vielä 12-vuotiaana meidän keskuudessa <3

k%C3%A4nny6%20324.jpg

Lucas käsittelyssä ja Fyra valvoo <3